Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prezentare generala

dary_dan

Postări Recomandate

Salutare ! Numele meu este Cobianu Darian, am 39 de ani , casatorit , un baiat , sint din Targoviste , dar stabilit de 10 ani in u.k. ( in Londra mai exact ) unde lucrez pentru o companie daneza . De scurt timp (3-4 luni ) a inceput sa ma chinuie chestia asta cu off road-ul si sa-mi bazaie in cap ideea de a-mi achizitiona o masina pentru a trece de la " chinuri" la fapte . Inca de la inceput va spun ca sint paralel cu tot ce inseamna masini off road dar vreau sa invat ( si eu zic ca prind repede ) :grin: . Acum am in dotare un VW Passat 105 cp din 2005 si un BMW 316 Compact , iar pe viitor doresc achizitionarea unui Pajero swb 2.8 diesel sau a unei Grand Vitara ( astept aventuale sfaturi ).
Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: prezentare generala

:tr :W U

Cum esti in tara Land Rover, ia-ti ceva din gama ca sunt super ieftine :grin: Daca nu, incearca un Nissan Patrol :grin: :h5

Link spre comentariu

Salutare si bun venit in :cl .

O intrebare...prin Londra pe unde vrei sa te plimbi? Prin Green Park? :bean

Multa bafta

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Cred ca am gasit ce cautam! :grin: Este vorba de un Patrol 2.8 TD SE 5drs . Masina este a surorii unui coleg de serviciu , are 78644 mile si mie imi place( de mor)! Problema este ca nu o pot lua decat in luna septembrie , atunci cand respectiva persoana are de gand sa achizitioneze alta. Am uitat sa va spun ca acum 2 saptamani ,luat de val ,am mai cumparat si o Frontera 2.2 i , fabricata in 1997 , cu 61000 mile ( sotia a spus sa le iau io pe toate ca poate se termina :ha: ). Situatia e disperata din punctul meu de vedere , pentru ca ma si vedeam cu Patrolul acasa in vara , dar ...... nu se poate . Sa vin cu Frotera sa vad ce si cum ? :p

Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare