Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Unde gasesc un magazin de statii radio in bucuresti sau apropiere care sa vanda mai multe modele de statii si sa si monteze,calibreze etc.As vrea daca se poate sa asigure si service pentru cateva statii mai vechi. Nu vreau sa aud de tipi din astia care se dau ei meseriasi si care vand statii la portbagaj. Chiar nu exista o firma specializata pe asa ceva? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Daca ne spui ca te-ai uitat in aceasta sectiune si nu ai gasit, nu te credem ...sunt cateva magazine postate. Unul este pe centura aproape de bariera de la Domnesti, cum iesi din bucuresti faci dreapta apoi la 100 metri pe partea stanga este o firma. Mai incearca si sfantul google... P.S. ce zici de o prezentare conform regulamentului? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Imi cer scuze dar nu am rasfoit foarte atent.Am aruncat doar un ochi.Oricum merci pentru sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat De la Domnesti am eu ! e ok la pret dar baiatu` care monteza nu prea are `talent` !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Puteti sa imi dati si un contact de la aceasta locatie?nr.de telefon,email? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat azi am fost la ei de mi-am luat antena...au preturi ok sirio 5000 pret 200 lei avea preturi bune la toate 0755630304 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat De la Domnesti am eu ! e ok la pret dar baiatu` care monteza nu prea are `talent` !!! Baiatul de la Domnesti , care monteaza , este vecin cu mine (porecla lui este Indianul) si pot spune despre el ca e vechi in meserie , e si radioamator , deci chiar se pricepe ..... problema lui este sa si vrea sa faca treaba buna , e cam puturos baiatul . Acum , daca mergeti pe la el , sa nu ma spuneti.... :ha: . :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat merci frumos.am vb maine ma duc pe acolo azi am fost la ei de mi-am luat antena...au preturi ok sirio 5000 pret 200 lei avea preturi bune la toate 0755630304 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Baiatul de la Domnesti , care monteaza , este vecin cu mine (porecla lui este Indianul) si pot spune despre el ca e vechi in meserie , e si radioamator , deci chiar se pricepe ..... problema lui este sa si vrea sa faca treaba buna , e cam puturos baiatul . Acum , daca mergeti pe la el , sa nu ma spuneti.... :ha: . :h5 da da da :ha: :ha: :ha: Asta a fost si impresia mea ... :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Am fost de dimineata la magazinul din domnesti pe care mi l-ati recomandat.Eu aveam 3 statii care nu prea mai faceau treaba si le-am lasat acolo la reparat.Am cumparat si un President JFK de la ei cu antena Megawat 4000.Mi-a placut magazinul pentru ca am avut de unde alege si au fost destul de serviabili cu mine.Daca imi repara si statiile alea ma declar multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Asta e bine, am rugamintea ca dupa ce le repari sa ne spui si noua cum sunt preturile si daca sunt ok....sa ramana ceva scris p-aci legat de ei. :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Magazin statii radio specializat revin cu amanunte.Din cele trei statii pe care le-am dus la reparat mi-au facut doua :) .un procent destul de bun tinand cont ca erau cam ciufulite statiile.Ca si preturi mie mi se par ok.Eu am luat un president JFK II la 1150.Nu am gasit mai ieftin pe alte site-uri plus ca aici daca cumperi statie si antena de la ei ai montajul gratuit.Daca mai stiti si alte magazine de acest tip nu ezitati sa imi spuneti pentru a putea face o comparatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Nu este magazin specializat. Este magazin de "constructii" gen bricostore sau practiker. Dedeman pe numele lui, undeva la iesirea spre giurgiu. Nu stiu ce drak m-a pus sa ma duc pe acolo azi, in afara ca a fost in drum, pt ca azi s-a deschis. In schimb am vazut ca aveau 2-4 modele de statii Cb si cateva antene. Oferta saracacioasa, la preturi nu ma pronunt. Poate pun maine 2-3 poze, neconcludente, pt ca sunt cam neclare ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Magazin statii radio specializat dar astia asigura montaj service? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Este o firma care baga in Dedeman-uri , statii CB. Are si site specializat pe asa ceva. Dar e putin probabil , nefiind din Buc. , sa asigure montaj . Oricum , daca nu se doresc "sofisticarii" gen fire trase pe sub bord sau mascate cine stie pe unde , montajul si reglarea unei statii si a antenei aferente este un lucru banal si sunt multi baieti pe forum care va pot ajuta , daca este cazul si solicitati acest lucru. Aztec-ule , unde mai exact este Dedemanul acesta ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Vad pe sitele lor ca zice Sos. Giurgiului 320. Postez si cele 3 poze cu produse si preturi. Acuma am vazut se pare ca de fapt importate de magazin-online.ro si vandute de ei... se vede eticheta la montura magnetica ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Ce e ciudat. Alan 100 plus pe eticheta are "Oferta speciala" si pret 358 ron. Si era prima zi de functionare a magazinului din bcuresti, pt ca vad ca mai au si in diverse zone ale tarii... eu nu stiam de magazinul asta. In Catalogul de pe net valabil 25.04-14.05 avem Alan 100 plus la ..299. Oricum ce zic eu aici e doar informativ. trebuie vazut la fata loculi, eu cautam altceva si am vazut vitrina cu Statile, a aruncat un oki la antene si am facut poze. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Am fost si eu , nimic interesant , nu merita deranjul. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Magazin statii radio specializat @dedeman. Statiile de acolo sunt scumpe si nu au montaj inclus ! Am intrebat si un pustiulica zicea ca trebuiesc montate la un service specializat ca sa nu se piarda garantia !?!? O lista cu acele serviceuri nu a avut ... Cica angajatii au facut o luna cursuri de specializare inainte de deschidere ! Poate numai la raionul de aspiratoare :ha: :ha: :ha: :P https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Magazin statii radio specializat mda.am fost si eu la dedeman.NUMAI PROSTII.au cateva produse de la midland si atat.si cu montajul e un mister total,le poti monta la service autorizat care nu exista.Iar daca le montezi tu pierzi garantia.Deci daca vreti statii pe post de bibelouri duceti-va la dede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Am fost din curiozitate la Dedeman Braila azi. Nu fiti carcotasi. Eu vand statii si nu pot decat sa recunosc ca la capitolul Alan 100 si Alan 42 au preturi bune. Calibrarea va costa cam 15-20 ron, sau o bere :grin: . Montajul il puteti face singuri. Partea cu garantia e lunga la statii, oricum nimeni nu ofera garantie la finali. "Restul e Can-Can". "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Partea cu garantia e lunga la statii, oricum nimeni nu ofera garantie la finali. "Restul e Can-Can". Greu de acceptat abordare ... Eu nu prea ma pricep la can-can... :ha: :ha: :ha: :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Oricum chestia cu Dedeman e doar informativa. De genul primul hipermarket(de constructii) ce vand statii. Eu am mai vizitat si mondoplast in catarea unei antene. Din pacate una e pe site si alta la ei in stoc (stiam pt ca am dat mail, dar am zis sa verific si vizual :) ). Cu preturile e mai dificil sa le afli pe net ca sunt in euro, fara tva si le vezi doar logat. Astia sunt la iesire pe soseaua Alexandriei dupa puscaria Rahova Au si site pe net. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Magazin statii radio specializat Partea cu garantia e lunga la statii, oricum nimeni nu ofera garantie la finali. "Restul e Can-Can". Greu de acceptat abordare ... Eu nu prea ma pricep la can-can... :ha: :ha: :ha: :h5 Era o gluma. Partea cu garantia e "praf in ochi". Nu are nici o treaba montajul cu garantia. La finali oricum nu vei avea garantie, iar ca sa va faceti o idee un final costa intre 4 si 12 lei. Deci nu ar fi o problema daca se ard, cat poate fi manopera 15-20-30 Ron + cei cativa lei tranzistorul. Nu asta e probema. Ce vroiam sa spun e ca la Braila Alan 100 chiar e 299Ron LE. Vorbim de finali pt. statii de 4W. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate