SilenceDJ Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Sambata se face o actiune de curatare si plantare de pomi in padurea faget Cluj ,Umbrela verde (Tuborg ) e raspunzatoare pentru asta . E o actiune voluntara insa numai cu angajatii companiei din cate am auzit . S-a luat masura asta dupa toate reclamele negative care au aparut in ziarele de cluj cu privire la gunoaiele care le lasa clujenii dupa ce ies la iarba verde . Sper ca si alte companii si orase sa ne copieze modelul findca daca noi nu avem grija de natura nimeni altcineva nu va avea . De la ora 18 va fii eveniment la Sala sporturilor unde va concerta si directia 5 si hi-q. Si vor fii 15 dozatoare de bere :x :x :x :x . Daca la actiune nu poate participa lumea dar ma voi interesa despre asta si anunt doritorii macar la baute sa fim :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Da , se pare ca putem primi voluntari fara numar fara numar (Numai sa si fie cine ) . Maine spre seara voi anunta locul de intalnire . O zii buna in continuare Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Pacat ca actiunea de la cluj e in acelas timp cu actiunea de la Baia Mare... Cred ca numarul participantilor ar fi fost mai mare la fiecare in parte daca ar fi fost in 2 weekenduri diferite! :h5 Oricum e bine ca se fac astfel de campanii, sper sa se stranga si multi vountari! E timpul sa facem ceva finndca vrem sa ne dam in paduri vrem sa avem o oaza de verdeata langa oras vrem un aer mai curat... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget SI ne-am intors si de la Faget. Am fost doar angajatii Tuborg + 4 voluntari :bravo .Restul :uameni :( Pun mai jos cateva poze ca sa vedeti ce a fost , in 3 ore am strans destul de multe gunoaie mai ales ca am curatat si paraul. A mai fsot ceva actiune din partea primariei acum vreo saptamana si au spus ca din parau nu pot curata findca nu au echipament adecvat e eu si multi altii am reusit sa strangem foarte multa mizerie din parau si am avut doar manile sufulcate :P , Asta e , sper ca in viitor astfel de actiuni sa se intample mai des si cred ca am servit un exemplu pentru multi clujeni care au iesit la iarba verde azi. las pozele sa vorbeasca Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget :banana Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Acum va las ca ma duc la sala sporturilor ca e mare veselie :x :x :x :x ca doar am obosit si transpirat :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget :1 Pacat ca la noi ecologie inca este = cu a face curat dupa altii. Speram sa ajungem sa traim si vremuri mai bune. Incaodata Bravo cu B mare pt. actiune. Unde ati plantat? Daca nu ploua, copaceii aia ar trebui ajutati putin. Oricum ies zilnic in zona si nu ma doare mina sa le arunc un pahar de apa la radacina :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Bravo pentru actiune! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Foarte frumoasa si in acelasi timp necesara actiunea voastra indiferent daca este patronata de o companie sau pur si simplu se aduna cativa oameni , dar cred eu ca fiecare persoana care se bucura de o iesire in natura ar putea , sau ar trebui sa se uite in jur si sa puna mana atat cat este posibil pentru a igieniza o bucatica din ceea ce folosim.Nu vreau sa iasa discutii cu ce si cat face fiecare dar de fiecare data cand se initiaza astfel de actiuni trebuie momita lumea cu baute sau gratare sau concerte ori mai stiu eu ce ...Pacat pentru ca ar trebui sa fie ceva normal sa ne adunam gunoaiele in urma noastra si atunci n-ar mai trebui sa ne batem capul cu actiuni de gen... Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Asa e , ar fii ceva normal sa ne adunam fiecare resturile menajere , si stai linistit ca nu am momit lumea cu gratare beute sau concerte ,, am spus doar ca dupa ce se intampla chestia cu curatarea ,seara este si un concert sub egida "sa pastram Romania curata!!!" pomi nu am mai apucat sa plantam :( findca fiind clujean ai vazut si tu daca ai trecut pe acolo ce e jos la terasa la roata plin de moloz si resturi din constructii... asteptam sa rezlvam cu un buldo excavator sa duca toate resturile alea la pata rat findca deja se formeaza acolo o groapa de gunoi si pe urma vom planta:) oricum multumim mult in numele tuturor pentru sprijinul acordat :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Pacat ca a fost asa putina lume dar e normal... -Veniti la baut? -DAAAAA! -Veniti la mancat? -DAAAAA! -Veniti la f***t? -DAAAAA! -Veniti la lucru? -Pai ce ne iese...? -Pai nimic e treaba de voluntariat... -Nasol -Deci mergem??? -Pai nu daca nu ne iese nimic e naspa asa nu ne bagam.... (Asta e tara nu ai ce face...) Oricum felicitari pentru actiune! Sper sa se organizeze cat de des astfel de actiuni... Numai respect! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Doamnelor si domnilor sa va tina Dumnezeu obiceiul !!! Multumesc in numele celor dupa care a-ti facut curat !!! RESPECT !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Multumesc in numele tuturor celor care au fost acolo , cred ca satisfactia sufleteasca e mai mare decat o suma e bani sau altceva . Pe langa asta ce m-a impresionat foarte mult a fost un tip cu o tipa pana in 24 de ani care erau la plimbare , vazand cortul si lume ne-au intrebat ce se intampla.....le-am zis ca vrem sa facem putina curatenie in padure si pe pasune bla bla bla....nici nu ma lasa sa termin ca zice.....putem sa va ajutam si noi? . .....am ramas fara cuvinte le multumesc inca odata pe aceasta cale. Pacat ca nu au fost mai multi cu toate ca cativa tineri prajeau mici si la 3 metri de ei noi strangeam gunoaiele din parau si ei se uitau cu berea in mana . Ghiciti ce au zis? va spun eu " baieti da ce faceti?....curatam dupa unii dupa cum poate ati observat.....si va plateste cineva?....nu...e voluntariat....aha...no bine..." inchei citatul.....erau cocalari de cluj "jmecheri" . Eu pe oriunde ma duc la pescuit sau in plimbare daca prajesc ceva si am mizerii inclusiv coji de castraveti sau cartofi care sunt biodegradabile le pun in punga de gunoi si le aduc pana la cluj si le arunc la gunoi....nu il doare pe land rover cardanu sa mai care inapoi o punga de 2 kg de gunoi. Toate cele bune si avand in vedere ca vine caldura nici nu vreau sa ma gandesc ce va fii prin paduri.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget Domnilor, felicitari pt actiune. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget A si inca o treaba....intr-una din poze vedeti o masina de gunoi care....sta. mergem la ei si le zicem , mai baieti nu bagati si sacii astia pe care i-am strans? zic ei....pai daca nu aveti contract cu noi nu ii putem lua :P ... le zic bine mai dar noi am putut sa ii strangem de pe toata pasunea asta gunoiul fara un contract sau bani si voi nu ii puteti duce pana la groapa de gunoi?....zic ei , nu ca daca ne vede cineva crede ca facem ciubuc si nu ne riscam (bine ca motorina pot vinde)....deci tara de kkt :pr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget (bine ca motorina pot vinde)....deci tara de kkt :pr nu nu nu .... nu tara e de kkt ...........(pacat ca e locuita) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Actiune de curatare si plantare pomi la padurea Faget scuze ai dreptate ...Reformulez...tara e minunata pacat ca e locuita din ce in ce mai mult de gunoaie :p :p :p Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate