Vizitator motosebi Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 am sa atasez o poza care mie imi place tare mult si pe care am scoso dintrun filmulet ce l-am facut vara trecuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: un aro in plin avant pune o poza mai mica....se vad prea multe detalii :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: un aro in plin avant M-am pierdut in detalii! :) Sincer nu vad detalii cred ca e un... M Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: un aro in plin avant pune o poza mai mica....se vad prea multe detalii :ha: :ha: :happy , merge pt avatar... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: un aro in plin avant pune o poza mai mica....se vad prea multe detalii :ha: :ha: :happy , merge pt avatar...[/quote:2knzergx] e prea mica, trebuie 200x200 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: un aro in plin avant am sa atasez o poza care mie imi place tare mult si pe care am scoso dintrun filmulet ce l-am facut vara trecuta pentru mai multe detalii vedeti aici filmuletul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: un aro in plin avant mult mai bine asa. :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: un aro in plin avant apoi aro ala 243 rosu al cui e ca nu lam vazut pe nicaieri dar lam vazut ca e preparat putin ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: un aro in plin avant apoi aro ala 243 rosu al cui e ca nu lam vazut pe nicaieri dar lam vazut ca e preparat putin este foarte preparat am facut multe iesiri cu el numai ca acum este pe maini proaste si s-a tras pe dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate