gabi Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Buna as dori sa montez un disc de ambreaj ceva strain dar nu ( CHINA ) ce stiti sau credeti ca sar potrivi, ceva coduri sau producatori Va multumesc ??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Buna as dori sa montez un disc de ambreaj ceva strain dar nu ( CHINA ) ce stiti sau credeti ca sar potrivi, ceva coduri sau producatori Va multumesc ??? vezi ca sunt mai multe tipuri de discuri cele mai bune sunt cele care au putin grafit si multe nervuri (verifici daca te murdaresti usor pe deget de pe ferodou, daca da, nu e bun) personal sunt incantat de fiabilitatea discurilor de aro...cele bune nu sunt deloc subdimensionate si daca sunt montate corect poti sa te bazezi pe ele mai multi ani si nu cad niciodata dintr-0 data parerea mea, cauta discuri de calitate (vezi ca pretul chiar nu are nici o relevanta la piese de aro) si o sa te tina muuult si bine, comparabil cu discurile de la alte masini de teren, gen toyota sau nissan forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Nu am avut probleme cu ferodoul nici macar o singura data dar sistemul de arcuri este PROST dupa jumatate de an de exploatare au inceput sa sara arcurile din disc si de fapt aceasta estemarea problema la ele !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Nu am avut probleme cu ferodoul nici macar o singura data dar sistemul de arcuri este PROST dupa jumatate de an de exploatare au inceput sa sara arcurile din disc si de fapt aceasta estemarea problema la ele !!! si alea sunt arcuri si arcuri unele bune altele sunt fier indoit am sa caut sa te ajut daca doresti, cu un disc de calitate buna tre sa dau o tura pe la magazine de specialitate si sa dau comanda culmea e ca pretul e acelasi si pentru discurile bune si pentru cele de cacao forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Am avut disc de fermit si a rezistat 6 luni ferodoul aproepe nou la demontare ;as vrea ceva sa reziste de aceea as opta pe import cehia sau brazilia ca la ei sau exportat ARO daca nu ceva sa se potriveasca pe nuturi la priza de putere !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Disc ambreaj ARO cauata ceva disc de pe masina mai veche ca alea sunt mai rezistente.si eu am luat un disc de pe unu mai vechi si in ziua de azi e pe masina si lam pus de 8 ani.doar cu placa am avut probleme cu catei de pe ea.in reste merge bine.vezi cauta un disc din ala si cauta ferodouri sa ti le bata pe structura aia metalica ca te tine mai mult ca unu nou. ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Am cautat disc dar nu am gasit din cele vechi asa ca inca mai caut un disc strainez ori ceva rominesc vechi dar bun asa ca ramine valabila intrebarea mea ; apropo am cautat la magazine de masini straine am gasi singurul disc care semana cu cel de ARO(250 x10 dinti ) era de ( iveco zeta 60-8 din 79 /82 ,63kw ) dar problema e ca daca fac comanda si nu se potriveste nu il mai primesc inapoi , stie cineva daca se potriveste la dantura din priza ??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Disc ambreaj ARO E foarte posibil / probabil sa se potriveasca, motorul de Brasov e derivat din Fiat.... Totusi... nu am vazut disc de iveco Z... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Eu am vazut poza in calculatorul magazinului si butucul arata identic cu cel de ARO dar nu sunt sigur ca fiul prizei este bun si mai este o problema ca nu sunt pe stoc in tara daca as sti ca se potriveste as face comanda dar nu vreau sa ramin cu el daca nu se potriveste caci nu este de loc ieftin ... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Herisanu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Servus !!! Dacă vrei te pot ajuta cu discul de ambriaj de ARO 24 .!!! Mă interesez si îţi comunic ce a-m găsit si la ce la ce preÅ£ .!!!! :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Disc ambreaj ARO MULTUMESC :h5 dar sa nu se supere colegi intra si la Prezentarea membrilor !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Disc ambreaj ARO De ce nu incerci cu un disc de ANDORIA !? baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Se potriveste la priza de putere ,ca dimensiuni sunt identice ????? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Herisanu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Sevus !!!! M-am interesat la magazin si mai are de uzină la 165 de lei iar din dezmembrări costă 50 de lei .!!!! Să auzim de bine !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Un nr. de telefon sa te pot suna sau pune nr. in ,,CARTEA DE TELEFON '' si il iau de acolo , Multumesc!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Herisanu Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Servus !!! Multe scuze !!!!! :sr Nr telefoane : 0723295490 sau 0741102092 . :h5 O să rezolv si cu prezentarea , scuze pentru întîrziere . !!!!! :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Multumesc ; te sun miine ... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Astazi au revenit problemele :ha: asa ca a sarit primul arc din discul de ambreaj :ha: :ha: dar ii dam inainte ca de merge si in sapte arcuri cind o mai sari unul atunci imi fac griji mai mari pina atunci cautam un disc BUN ??? ce inseamna nici eu nu mai stiu dar sper sa gasesc unul cu care sa pot trece anul nou :ha: :ha: dar stati relaxati ca m-am obisnuit asa ca in 30 de minute este inlocuit si la NOROI cu el ca de ii place NOROIUL :h5 !!!!! :ang2 :fr2 Ati descoperit cumva discul cel mai bun pentru ARO care - sa reziste - sa reziste - sa reziste.........??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Gabi spune mi un pic dimensiunile discului sa vedem ce am putea gasii sa se potriveasca, o sa vorbesc pe urma cu cineva care are un program pt piese sa vada dupa dimensiuni cam de la ce alta masina s ar potrivi. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Matrixxx007 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Poti incerca sa montezi un ambreaj de saviem cu unele modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Flow bine ar fi sa gasesti un disc echivalent,asta original se incinge cam repede,sigur vor fi mai multi doritori :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO E posibil discul tau sa fie obosit, sau foarte uzat... In gasca din Iasi nu am avut niciodata probleme cu discuri incinse, decat in situatii naspa, s-au racit si nu au recidivat vreodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO E nou Stef,poate din cauza motorului,o fi prea puternic L25-u :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO Eu ti-am zis sa-ti iei Brasov... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Disc ambreaj ARO @ rudi la ambreajul tau ar putea sa fie si din reglajul placi de presiune sau arcurile din placa slabe ??? @ Flow cind vi la garaj sa imi aduci aminte sa iti dau un disc de model caci asa am gasit dar diferea fiul prizei de putere si cel mai bine este sa ai modelul de disc !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate