Vizitator Laurr Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Sunt Laurentiu Donaru "de la" Iasi, 34 ani, casatorit cu o persoana de sex feminin (sic! pt unii), am o fetita de 3 ani si jumatate, plus un ciobanesc caucazian care vaneaza vrabii. Aseaa.. eu cu masinile astea 4x4 facui cunostinta intamplator cand am cumparat un A8 care era tractiune integrala. Si de unde trebuia sa fiu zi de zi la spalatorie,sa o dau cu ceara,smeltzuri,creme de pantofi si alte schimonoseli-sa le umflu alora buzunarele doar pt ca masina mea sa straluceasca ca dintele al' sclipitor al lui Benny Hill - eu am ales calea cealalta. In sensul ca, aflandu-se in fata blocului meu un teren pe care Bremaria den' Iasi nu vrea sa-i dea vreo intrebuintare..a dreaq teren se cam transforma in glod cand se deschidea Robinetul de Sus. Si nu mai zareai pe nimeni parcat pe acolo vreo cateva zile pt ca era riscant, ca deh! cu Dacia sau cu Renaultu' Megane te infingi tu, dar maine dimineata cum ai sa iesi? Exceptie vreo 2-3, printre care si un Audi A8 d'ala limuzinaaa :dr2 care mai facea si teste (plus canale prin noroi, pentru carcotasi :tr ) bagand masina unde era pamantul mai moale. Si dai inainte si inapoi, cu cauciucuri mai de iarna, ce-i drept, dar cu garda mica. Abia asteptam ploaia:) Mai ramaneam suspendat, mai hirtzza-pirzaa, stanga-dreapta :dr1 si o scoteam. Dar era fun? Era! :) Ba mai deschideam si portiera sa vad io...cum traje roata? Tragea ea , ce-i drept dar uneori tragea..sa moara, ca ma si gandeam, zic: "Oleau, sa vezi ca acu tre' sa ma dau jos in noroi sa ma duc in casa in ciorapi ca p'asta d'aci n-o mai scot" Toti radeau de mine ca am A8 cu noroi :P . Le-am zis "ofticosilor" ca asa am luat-o, cu pachetul asta promotional pe ea. Ei si ce? Aaacu ca l-am vandut pe nea' Audi, m-am dus mintenash in Germania si mi-am luat un Mitsubel Pajero Pinin, ca de atat mi-au mai ramas bani. N-o fi el vreun zmeu, dar pt un off-road pe level easy-medium, zic ca merge. Trebuie sa-i schimb caucioacele neaparat pt ca la dealuri mai nervoase da in gol. Cam asta e. Asta is eu si altul mama nu mai face:) Salutari tuturor. ( acu' ca mi-am luat jucaria asta toata lumea ma invita la peste.Pina acu nu ma cunosteau de pescar...) :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Frumoasa prezentare. Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W in :cl You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Bun venit :W Cind ai kef de noroiala da un semn,rezolvam si cu botezu :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Bine ai venit! :W Faina prezentarea :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) bine ai venit si sa te bucuri de acaret suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Bine ai venit si sa stapanesti acaretul sanatos... :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Bun Venit :W Prezentare de exceptie :1 exemplu de urmat pentru cei care te rogi de ei sa-ti zica macar in ce colt de tara stau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W Simpatica prezentarea. :1 :h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Salutare si bun venit in :cl . S-o stapanesti sanatos si mult noroi in fata blocului sa vada si vecinii de ce... :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Laurr Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Mi-ati facut o primire frumoasa, va multumesc. :10 Pai daca sunteti asa de deschisi poate cand ne vedem pe undeva, vin si cu clapa dupa mine, ca dupa noroiala sa intindem hora mare :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Mult mai bine un A8 cu noroi pe el decat lucitor si cu manele la maxim...tot respectul pentru punerea la treaba a sistemului de 4x4 de la ei...in rest chiar frumoasa prezentarea -mi-a placut mult faza cu "altul mama nu mai face" :h5 . Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Laurr Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) Mult mai bine un A8 cu noroi pe el decat lucitor si cu manele la maxim...tot respectul pentru punerea la treaba a sistemului de 4x4 de la ei...in rest chiar frumoasa prezentarea -mi-a placut mult faza cu "altul mama nu mai face" :h5 . Cu stima Expresia ii apartine unei vedete locale, respectiv Florin Daminescu cu care am fost coleg prin 95 la radio Vox-T. Apareau la usa studioului fel de fel de gagici care bagau capul.Unele erau extaziate,altele strambau din nas cand vedeau cine e la mixer, na...asa e in viata. Intr-o zi era la program Florin , care are o voce baritonala si calda in acelasi timp,deci o voce numai buna pentru asa ceva,ca drept dovada ca el a ramas in bransa pina astazi..ei, si cum era el la mixer apare o gagica care reusise sa treaca si de portar si alte impedimente(respectiv urcatul scarilor,lift,..hehe)si pac! deschide usa la etajul 12. La care tipa zice dezamagita: "Aaa, asta-i Florin Daminescu"? La care Florin auzind, is scoate castile si zice: "Da, asta-i...si altul mama nu mai face" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W bun venit in club.Ai doua masini adevarate, felicitari ! :h5 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W :bravo Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Salut voios de pio..de Pinin adica :) :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate