Kaesar Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Slautare prieteni! Am o problema cu siguranta responsabila de martorul "check engine"! Din cate am vazut e responsabila si de pompa de benzina. Din mers s-a oprit motorul si ..... gata! am schimbat-o dar cand dau la automat mi-o arde din nou!!! Multa lume ar zice, ca si mine de altfel, ca am un scurt.... Ok dar unde??? ar putea fi in pompa? sau undeva pe traseu??? am vazut ca firele de la rezervor intra in caroserie undeva in stanga, poate sa-mi spuna cineva pe unde au traseul??? Cred ca o sa ma apuc de desfacut..... nu am de ales!!!!! Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: probleme cu o siguranta - Vitara Siguranta se arde cand dai la automat sau cand pui contactul.Te intreb pentru ca ,eu cred ca ,pompa de benzina se alimenteaza cu curent electric in momentul cand pui contactul nu doar cand dai la automat.Daca siguranta se arde cand dai la automat cred ca in alta parte trebuie sa cauti scurtcircitul,poate pe la electromotor?Ti-ar prinde foarte bine o schema electrica a masinii,poate te poate ajuta cineva de aici cu schema... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: probleme cu o siguranta - Vitara Scoate mufa de alimentare de la pompa(e deasupra rezervorului) si incearca sa dai din nou la automat. Daca nu se mai arde siguranta inseamna ca s-a dus pompa de benzina,e blocata sau e in scurt. Daca se arde siguranta trebuie sa ajungi la un electrician sa vada pe unde e scurtul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: probleme cu o siguranta - Vitara Multam` , fratilor! M-am apucat sa desfac din spate, o sa va spun care a fost problema dupa ce-i dau de cap! Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: probleme cu o siguranta - Vitara Am mai spus si in alt topic, scurtul era la firul + de la indicatorul de benzina (e pe aceeasi sig cu pompa) Rog moderatorul sa inchida topicul! Multam` fain! Cu respect!!! Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate