Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Petroworks

Postări Recomandate

Re: Petroworks

Sunt superserosi!!!

Nu au nici o legatura cu labagii de la Calmini care nu respecta niciodata ce promit.

Am montat peste 10 kituri de ambreiaj de la ei si sunt ok :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, am o gramada de piese de la Petroworks....planetare HD, pinioane in grupuri, cabluri, pinioane in reductor, tot felul de cacaturi...

Super seriosi iar dpdv al calitatii sunt departe.

Problema e ca ei sa aiba piesele in stoc.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Va rog sa detaliati modul de achizitie cu Petro.... si taxele de livrare, sunt mai avantajoase decat ce gasim in plan national si limitrof ? :h5

Din cate am vazut in sumar nu fac livrari in Europa. :P

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Eu am apelat la un prieten din America,el le-a comandat si mi le-a trimis.

Problema mare cu americanii e ca nu prea fac livrari in Romania,iar cand fac trimit cu cate un curier care iti iau o gramada de bani si nu prea merita :P

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ma bag si eu in seama...taxa vamala se poate ocoli daca persoana care iti trimite produsele nu iti atasaza factura, pentru ca pe baza ei se calculeaza aceasta taxa. Din experienta mea taxa vamala este de aproximativ 100 de lei la 100 de dolari.

cave ne cadas

Suzuki Samurai Santana '97

Link spre comentariu

Asa este intr-adevar dar Petroworks nu se complica sa declare valori mai mici sau sa nu declare valoarea.

Perfect adevarat, cu o singura precizare :grin: . Cei de la Petroworks trimit coletul, cu factura cu valoarea reala atasata, rudei sau prietenului din State. Acesta pastreaza factura si iti trimite tie coletul ca pe oricare altul (ca si pe un cadou); astfel cei de la vama nu mai au pe ce sa-ti calcueze taxele vamale.

cave ne cadas

Suzuki Samurai Santana '97

Link spre comentariu

taxa vamala e intradevar o problema...dar pretul creste datorita TVA-lui care se adauga la pret si transportului foarte scump din America.Am comandat si eu de la Calmini.M-au servit destul de repede

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

dupa parerea mea, nu este cu siguranta o problema sa dispara factura originala, respectiv sa o schimbe cineva din state cu o factura mai mica. Problema apare daca doriti sa asigurati pachetul, lucru care ia ca si referinta valoarea facturii!!! Avand in vedere ca fiecare comanda totusi pt niste sume frumusele, probabil este mult mai linistitor sa stii ca va si ajunge in Romania sau nu o asiguri....si se aplica procesul "morcovul" pana ajunge, asta daca ajunge. :hl

WE KEEP POWER UNDER CONTROL

Bubumobil SJ413 JSA

Link spre comentariu

am fost la Teo....in materie de discuri de ambreiaj acolo esti ca in pestera lui Aladin :grin:

treaba serioasa...daca vrei ferodouri....gasesti ce vrea sufletul tau.....vrei placute sinterizate.....gasesti si de-alea :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ieri au ajuns piesele de la Petroworks. Din pacate trebuie platit TVA-ul si vama.

Pe documetele de transfer trebuie trecuta valoarea, pt ca marfa e asigurata, si nu isi asuma nimeni responsabilitatea daca ceva se intampla cu coletul pe parcurs. Numai bine.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ieri au ajuns piesele de la Petroworks. Din pacate trebuie platit TVA-ul si vama.

Pe documetele de transfer trebuie trecuta valoarea, pt ca marfa e asigurata, si nu isi asuma nimeni responsabilitatea daca ceva se intampla cu coletul pe parcurs. Numai bine.

Bogdan ,

care a fost greutatea totala si cat a fost transportul?

WE KEEP POWER UNDER CONTROL

Bubumobil SJ413 JSA

Link spre comentariu

Vreo 14-15 kg iar taxa totala a fost de aprox. 1000 lei.

Nu kg sunt problema, valoarea facturii este.

Este ok sa iti trimita o persoana fizica coletul si sa declare mai putin, problema este asigurarea coletului, iar eu unul nu sunt dispus sa risc, valoarea fiind destul de mare.

Bogdan,

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare