Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servo Samurai - de care?

kermit

Postări Recomandate

Salutare, sunt croit sa imi instalez o servodirectie pe samuraiul meu, dar am ajuns in impas... ce sa fie? de Omega 2 sau de Vitara...

Am gazit ieri in craiova un Opel Omega adus pentru dezmembrat.... l-am vazut pe trailer cu coada ochiului la un semafor, am facut stanga imprejur si am oprit masina mai ceva ca in filmele politiste, am pus Hiluxu in fata trailerului si i-am dat avarii pana a tras pe dreapta... era sa ma si ia la bataie soferul :ha: ... pana aici ok, am aflat destinatia si glont acolo sa "tratez" afacerea. Propietarul a fost de acord sa imi vanda instalatia de servo, acum am de ales.

Ce servodirectie se preteaza mai bine, Vitara (sunt cateva de vanzare pe forumuri) sau asta de Opel (ionutzt scria mai demult ca ar fi mai buna - cuvintele lui cantaresc greu pentru mine, dar as mai vrea si alte opinii).

Care e mai rezistenta, care se monteaza mai usor, pe scurt ce imi recomandati ? argumente pro si contra

Va multumesc anticipat pentru orice propozitie scisa aici.

P.S. daca nu public macar pe PM doresc si cateva cotatii de pret de la cei care monteaza/ sau si-au montat pe masini asa ceva, pentru a avea si eu o cifra de control a mecanicului meu. CAt a fost instalatia, cat a costat manopera ... promit sa le pastrez pentru mine.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Servo Samurai - de care?

Eu ti-as recomanda de Omega A 89-94 sau 95 nu mai stiu exact.

Caseta e mult mai sanatoasa decat cea de Vitara.

La ambele trebuie sa faci adaptari la prinderea pe sasiu,dar mie mai usor mi se pare sa o adaptezi pe cea de Opel.

Singura treaba la aia de Opel e ca trebuie sa tai Pitman Armul si sa-l sudezi pe cel de Samurai,deci ramane prinderea de pe ax,aia cu caneluri(cea de Opel) si te sudezi cu bratul Pitman de la Samurai.

Iti trimit poze daca ai nedumeriri.

La fel trebuie facut un suport pentru pompa de servo si iti trebuie o fulie dubla la vibrochen.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Re: Servo Samurai - de care?

Salut eu am de Vitara (a fost 250 euro), iar kit-ul adaptor de la Petroworks...de fapt o copie a kit-ului.

Daca vrei cu mare drag iti trimit schitele tehnice iar un strungar bun le face daca are materialele.

Pana acum nu am avut probleme.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare