Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calibrarile hartilor topo

YO2LZP

Postări Recomandate

Nu sunt 100% sigur ca exista o singura varianta a hartilor topo,dar propun sa facem un schimb al fisierelor de calibrare (.map).Am calibrat vestul tarii,fiecare harta in 4 puncte,dar va zic... ii asa de plictisitor...

Asa ca dc are cineva partea de est ar fi super.

Daca aveti nevoie va stau la dispozitie cu west side :wink:

0744616745
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha ai dreptate si eu ma plictisesc teribil cand vine vorba de calibrat si de cate ori ies imi calibrez doar ce e nevoie.

Hartile topo pe care le folosesc sunt cele militare pe care le-am luat de pe net si sunt peste o suta.

Ar fi bine sa le pot atasa intr-un fisier ca sa le aiba toata lumea, asa am vorbi aceeasi limba.

*Fisierul cu toate hartile de pe teritoriul romaniei are putin peste 500MB si au fost editate de Ministerul Apararii.

*Dom' Gepetto a fost generos si a pus la dispozitie spatiu pe serverul lui pt manuale, daca mai are cineva posibilitatea de a oferi spatiu pentru harti ar fi minunat.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

Pai hartile topo cred ca le are toata lumea,eu ziceam sa facem schimb doar de calibrari,adica fisierele alea .map,care au cativa Kb.
Man, eu folosesc gps Tuner, iar pt calibrare programul are nevoie de un altul destul de simplu numit map calibrator. Dupa calibrare in locul unde sunt salvate hartile mai apare un fisier foarte mic cu aceeasi denumire dar cu extensia .gmi . Nu cred ca sunt compatibile cu ale tale care se termina cu map

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Calibrarile hartilor topo

Pentru cei care utilizeaza GPS Tuner sunt disponibile fisierele de calibrare pentru filele de harta:

L-34-11

L-34-12

L-34-23

L-34-24

L-34-32

L-34-33

L-34-35

L-34-36

L-34-45

L-34-46

L-34-47

L-34-57

L-34-58

L-35-1

L-35-2

L-35-13

Le-am facut eu, dupa datele din harta, unele nu sunt verificate in teren, deci nu :ps daca au eventual erori.

Toate cele bune,

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare