Vizitator soso-bum Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 povestea : vineri am demontat diferentialul fata pt a da jos baia de ulei,si skimba garnitura mentionez ca masina functiona fara zgomot in regim 4x4.chiar si la bracaj maxim. am demontat cardanul fata,am scos planetara din dreapta ,am demontat pe stanga,demontat suporti si dat jos diferentialul fata la demontare permitea sa invart cam jumate de tura planetara fara sa misc masina,pt a desface suruburile am skimbat uleiul si operatiunea inversa,NU AM DESFACUT DIFERENTIALUL la montare am observat ca nu mai pot invarti planetara fara sa misc masina,am montat totul si parea ok acum am iesit la o proba iar la cuplaj 4x4 e ok pana virez stanga sau dreapta la care apare un zgomot urat pe linie dreapta nu suna nimik posibil sa fie o smekerie la montaj? posibil sa se fi dereglat satelitii? va rog daca stiti ceva de speta mea ajutatima :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 haideti cu pareri va rog :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 Da mai multe detalii, daca ai incercat in 4x2 cu MRLurile cuplate, cu MRLurile decuplate, de unde ti se pare ca vine zgomotul (roata sau diferential)... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 interesant. si eu am aceeasi problema, care a aparut dupa ce am facut exact ce ai facut si tu, doar ca apare in mers si peste 40 km/h(parca sare cardanu de la loc).Miine duc masina la service daca o rezolva iti spun ce trb facut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 cand ai dat cardanul jos i-ai scos culisanta? daca ai scos-o vezi sa fie aliniate crucile cardanice, astfel da trepidatii in transmisie. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos74 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 tot cu axul cardanic am si eu probleme...de fapt din noiembrie de cand am luat masina zic sa o termin de pus la punct si sa pun si eu poze cu ea dar din pacate....din ce repar parca mai rau se strica....si nici nu am apucat sa merg de loc cu ea ....sunt tare amarat de atata ghinion... acum sa revin la problema mea,...am vazut ca in ultimul timp se aude un zgomot pronuntat sub ea in mers mai ales la demaraj ...mecanicul a analizat problema si a vazut ca axul cardanic se misca si zgomotul destul de accentuat de la el vine de la partile culisante ...acum curios este ca astea se duc in timp insa zgomotul a aqparut relativ brusc...mai ales ca nu am folosit masina. se pare ca e distrus si un manson de cauciuc ce vine peste imbinarea partilor culisante ...acum cand am dat jos axul cardanic se pare ca si crucile cardanice sunt duse adica una e intepenita iar alta are joc pronuntat... solutia care mi s-a propus a fost sa schimb tot sau sa merg la unii care fac asa ceva ....ax cardanic am fost la unii in curte la'' semanatoarea'' dar mi-au cerut o gramada de bani pt a-mi face acest ax dar ce mi-au aratat era si un pic diferit de axul original...spuneau ei ca schimba si flansele ca sa se potrivesca...etc acum ce va rog sa-mi spuneti daca vedeti vreo alta solutie cu axul asta sau daca stiti cam cat costa unul nou plus crucile cardanice...si de unde sa le iau.... un sofer care cica a lucrat mult pe masini cu ax cardanic imi zicea doar sa-l gresez si sa-l las asa ca cica nu o sa faca zgomot decat putin la demaraj apoi dispare zgomotul in mers ....dar eu nu stiu ce sa zic ....ca tare m-am saturat.. ....asa ca spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez cu axul asta ...schimbat obligatoriu??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 Am eu cardane de vitara si daca treci pe la noi pe la garaj pot sa-ti spun si cere sunt problemele cu masina. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos74 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 eu am samurai ....nu stiu daca e vreo diferenta... eu o sa imi fac timp sa trec pe acolo dar stiu ca in general erai foarte ocupat cand am mai fost de am luat cate ceva si e tocmai in capatul celalalt al bucurestiului....neaparat trec pe la voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 Cardan de Samurai nu am :sr Dar putem face rost daca iti trebuie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos74 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 multumesc costine :!: am luat azi crucile cardanice de la Alpadrino (96 ron /buc) japoneze ...zic ca am facut o treaba buna...si o sa montez axul cu crucile asrtea noi ....cred ca nu axul cardanic era cauza pt zgomotul aparut relativ brusc ci faptul ca o cruce era intepenita untr-un usor unghi care nu mai permitea axului sa se invarta cursiv ducand la o descentrare a acestuia si la zgomotul respectiv.... il montez zilele astea la loc si daca nu se rezolva asa cum sper trec pe la Glina... :) va tin la curent cu beleaua... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 Ok,sper sa se rezolve. Daca aveai o cruce blocata e normal sa faca urat cardanul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 salutare am descoperit si remediat problema in partea din spate a grupului fata este o urechiusa cu 2 gauri pt prinderea grupului pe traversa mie mi s-a rupt respectiva urekiusa iar la 4x4 grupul se ridica sus de partea din spate iar miscarea de rotatie a cardanului facea sa ridice sus si freca in cutia de viteze am dat jos grupul si l-am sudat,gaurit si remontat sunt happy ca nu e ceva bulit innauntru aveti poze cu treaba rezolvata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 back again............ am iesit la o proba in teren si dupa cateva fortari a cedat din nou :ban maine desfac sudez si rectific,si in paralel am sa fac distantiere sa cobor grupul mai jos cu 3 cm in speranta ca se vor distribui diferit fortele maine va tin la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 back again am umplut cu sudura locul suportului.frezat si gaurit suportul grupului am montat grupul impreuna cu distantiere de 2,5 cm grupul nu a coborat periculos de mult ,iar unghiul planetarei a revenit la normal am si facut o proba in regim extrem,si nu s-a mai rupt nimik in concluzie daca mai pui 2 table ieftine elimini alte probleme sunt super multumit de ce face utilajul meu a meritat munca de ziua muncii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: probleme la cuplare 4x4 sal soso,tu esti om harnic nu gluma,si de ziua muncii muncesti,cand toti au stat cu burta la soare toata stima.Am sa fac si eu aceasta smecherie cu totu ca nu am nici o problema INCA suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate