Vizitator victorr Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Sint intr-o mare incurcatura , saptaminile trecute am fost invitat la o prezentare frumoasa si interesanta a firmei NECC in ROMANIA si am fost placut surprins cit de usor fac unii bani , nu e reclama mascata sau altceva , as dorii sa stiu daca pe forum mai sint uameni care folosesc serviicile lor si daca e serioasa treaba ? Sincer nu am putut dormii pina noaptea tirziu , pe net nu am gasit mare lucru .... ramin recunoscator celor care pot sa imi dea detalii... :h5 cu respect VICTORR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Din experienta pot sa-ti spun ca acolo unde se fac bani multi si mai ales usor...sigur nu e lucru curat... Daca mai si trebuie sa bagi bani (indiferent sub ce forma ) atunci sigur e teapa. Inca n-am cunoscut pe nimeni care sa fi facut bani peste noapte ( si aici nu ma refer la milionarii nostri de carton care au delapidat ...de unde au putut ) fara sa fi facut mari sacrificii ... chiar daca e vorba de munca intelectuala ca fizica... no way( si aici pot sa zic ca sunt oameni care au muncit o viata(fizic) si au murit tot saraci ) si atunci cand vezi cate o prezentare din asta zici ...uau ce bani pot sa faca astia ,sigur e ceva necurat la mijloc. PS. gandeste-te bine :h5 Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Nu e nimic necurat la mijloc. Telecomunicatiile sunt afacerea secolului.Sa nu uitam ca o retea de telefonie vinde pe luna milioane de minute.Putini dintre voi stiu ca exista o bursa a minutelor in Olanda,unde retelele cumpara minute (cateodata costa 1 cent minutul),pe care le revand cu cat crede si vrea chestia lor. Intre retele exista o taxa modica numita taxa de interconectare toate minutele sunt contorizate iar la sfarsitul lunii se emit facturile intre retele.Intotdeauna,plata se face catre reteaua in care s-a terminat convorbirea.Mai pe scurt sa zicem cazul a doua retele mari, Vodafone si Orange Daca luna asta s-a sunat de pe Vodafone pe Orange (sau invers)cumulat pe toata reteaua 5 milioane de minute,in cazul asta Vodafone trebuie sa plateasca lui Orange 5 milioane de minute inmultit cu 1 cent care inseamna 5 milioane de centi.(sau invers).Bun!!!Deci asta e intre retele. Daca mie ca abonat sau cartela pay as you go imi ia pt acelasi minut 23 de centi,calculati profitul la doar 5 milioane de minute.Asta e doar un exemplu.Sa nu uitam ca Vodafone si Orange detine pe plan mondial mai mult de jumatate dintre retelele de telefonie mobila si au sute de milioane de abonati care vorbesc miliarde de minute lunar. Daca pe fiecare il muieste sa zicem doar cu 5 centi,mai departe calculati voi profitul aproximativ ca pe mine deja ma doare capul si ma depaseste matematica sumelor pe care nu le stiu sa le citesc. Nu stiu cati dintre noi suntem in masura sa facem bani din asta,dar macar putem evita sa nu fim furati pe fata cu adaosuri de 20000 la suta mai ales cand avem de vorbit la telefon mai mult lunar.Atunci se simte factura. In ultimii ani de cand am aflat ca se poate vorbi si mai ieftin(sau gratis) pot sa zic ca am economisit cateva zeci de mii de lire pe convorbirile telefonice.Sun gratis pe orice telefon fix din lume inclusiv in Romania daca ma incadrez in 300 de minute pe saptamana,iar ce depasesc saptamana respectiva platesc 1 cent minutul.Daca sun un mobil ma costa max 3 centi minutul. Deci dupa cum se vede,folosesc un sistem similar cu al celor de la Necc Telecom daca-mi amintesc bine cam din anul 2005. Firmele de genul asta au aparut tocmai ca o alternativa la preturile mari practicate de retelele de telefonie mobila.Iti ofera aceleasi servicii la preturi mai acceptabile si merg cu adaos mic ceva de genul de 300%.Adica cumpara minutul cu 1 cent si ti-l vinde cu 3 daca suni un mobil,ceea ce fata de 23 de centi de pe Orange pe Vodafone e ultrasuperextraordinar de ieftin pentru omul de rand.In calcule matematice cam de 7 ori mai ieftin pt tine si totusi 300% profit pentru ei.Cam ce vorbesti de pe Orange pe Vodafone de 700 de euro pe luna sa zicem daca suni prin reteaua lor te costa doar 100. Sau de la 7000 te costa 700 :) Da-mi un PM daca esti interesat sa-ti instalezi un sistem de asta acasa si te ajut cu placere.Nu dureaza mai mult de 20 de minute setarile. Si inca ceva ce pentru cei care nu stiu cum functioneaza telefonia pare mai greu de crezut daca nu chiar imposibil Eu locuiesc in Londra,Marea Britanie si am telefon fix cu numar de Romania cu prefix de Alba. Parintii mei locuiesc in Alba si au acasa telefon fix cu numar de Londra,Marea Britanie Asa ca se fac bani din telecomunicatii.Sau cel putin se economisesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Uau intre timp am intrat in sistem si am aflat dupa o documentare mai ampla ca compania e foarte cunoscuta afara,am facut un contract cu ei fara prea multa hirtogarie in 2 zile am primit echipamentul si de atunci vorbesc pe fix pe toate retelele fixe nelimitat ,pentru cei interesati delalii pe pm .Multumesc celor binevoitori sincer nu stiam prea multe despre telecomunicatii .Astept si alte opinii .... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Eu am un asemenea pachet la UPC consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Tot din seria telefoane prin internet. Eu folosesc pentru apeluri internationale 12voip.com o.o1 eur/min Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Inca un voip nou de la Finarea http://www.actionvoip.com/en/ 2,5 eurocenti minutul pe mobil in Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? Alo, sunt eu, Picasso :). Cum fac unii bani din ,,aer,,. Bravo lor. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Ce stim despre NECC TELECOM ? NECC Telecom in State este o firma care se adreseaza comunitatilor, unul din asociati ( daca nu chiar presedintele companiei ) este roman, mai exact firma da minute de VoIP cu exterioul... dar invers nu prea, si din acest motiv au minute de exchange destule pe preturi f mici, acum vreo cativa ani... mai exact prin 2003 daca nu ma insel, au deschis si in Romania. Tipul care se ocupa atunci de treaba este un tip f serios si de incredere, piata lor de baza sunt consumatorii mici, iar reclama cea mai buna care si-au facut-o in state a fost de la user la user, asa ca banuiesc ca si in continuare serviciile vor fi OK. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate