Vizitator Zamolxes Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Buna. Eu sunt Alex, din Medias. Student la Baia Mare:)) Tocmai m-am indragostit de vreo 2 zile de off-road ( Cred ca Max e de vina ca m-a luat cu el vineri dupa-amiaza :bravo :1 ) Sunt mandrul posesor al unor PICIOARE 4x4 (®) cu care nu ezit sa ma innamolesc peste tot . O sa imi iau eu si masina cand o sa fiu activez cu succes in campul muncii :bannana Momentan, caut MENTOR! Max, te oferi? Poti sa ma si :F cand sunt greu de cap si nu ascult! :ha: O sa revin si cu poze la PICIOARELE 4x4 (®) :banana Have Fun! Innoroire placuta! :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! Salut si bine ai venit!! :cl :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W :W si hai cu PICIOARELE :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W in :cl https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! Salut Alex si bine ai venit pe forum! :W Promit ca o sa te mai iau cu mine in tura. :grin: * Alex este unul dintre harnicii voluntari de la actiunea de impadurire. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W in :cl ...si tot respectul pentru actiunea la care ati participat. :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! Mijto descriere! Din ce am vb cu tine prinzi rapid nu cred ca ai sa ii dai batai de cap lui Max... :grin: Oricum :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! bun venit in :cl :g Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! Bine ai venit in :cl Se pare ca majoritatea am inceput cu Picioarele 4x4! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Helleu! :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Helleu! Salutare si bine ai venit in :cl Picioarele sunt cele mai bune, si nu ramai suspendat niciodata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Helleu! :W Iti doresc ca perioada de copilotat sa fie cat mai scurta si sa treci de la Picioare 4x4 la un "cazan" 4x4.... Din experienta iti zic ca e greu inceputul.... Dupa asta o sa te miri cat esti de capabil sa scoti si sa economisesti bani pentru un acaret! :bravo P.S. slp (Max si Alex...) Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Helleu! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Helleu! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Helleu! Bine ai venit :W :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate