Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cimp Magnetic = ecologizare

Niva

Postări Recomandate

Va reamintesc (fiindca foarte multi din voi deja stiu ) ca daca cream un cimp magnetic in jurul admisiei de aer si conducta de combustibil ,obtinem o economie de carburant cca. 12-22% , si scadem emanatiile de hidrocarburi , monoxid , si dioxid de carbon.

Principiul de functionare: -un supraconductor Neódium (NdfeB42) ,60.000 gausszforta magnetica,in baza rezonantei si a polarizarii magnetice , ordoneaza lantul de hidrocarburi , obtinind un randament superior de exploatarea carburantului folosit.

Se foloseste metoda la orice tip de carburant ce se bazeaza pe hidrocarbonati.

Daca combinam citeva solutii ecologice si economice , veti opserva ca va ramin si ceva banuti in buzunar !

O instalatie gpl auto de generatie noua va asigura o economie de 35-40% financiar , iar pe aceasta instalatie aplicam cele 4-5 magneti , vom ajunge sa circulam la jumatate de pret . Sa nu mai explicam fenomenul ca in momentul cind sunteti controlati de echipaje RAR , va da cu pumnul in analizorul de noxe in idea ca sa defectat.

Eu am incercat si functioneaza. De ce nu ar functiona si la voi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cimp Magnetic = ecologizare

....................

Se foloseste metoda la orice tip de carburant ce se bazeaza pe hidrocarbonati.

........................................

Eu am incercat si functioneaza. De ce nu ar functiona si la voi?

Revino cu mai multe detalii, pls

Link spre comentariu

"un supraconductor Neódium (NdfeB42) ,60.000 gausszforta" Cred ca este vorba de neodimium (Nd2Fe14B),(cel mai puternic magnet pemanent).Poti detalia? Te rog!

Link spre comentariu

Daca o dovedesti iau si eu mai multe, si o sa-i conving pe toti prieteni, pana atunci ramane la stadiul de :" hai si pe asta"

Adu un dispozitiv il montam si daca este macar o mica imbunatatire il iau. Treaba cu banii inapoi in 30 de zile nu tine

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Eu am 6 magneti de neodinium de marimea unei monede si 3 magneti de neodinium cu diametrul de 6 cm si grosimea de 3 cm-astia de 6 cm sunt foarte periculosi daca incerci sa-i apropii poti sa ramai fara degete. Unde ar trebui sa-i montez mai exact ,ca sunt tare curios daca se intampla ceva. Am si niste poze cu forta de atractie a magnetilor cu neodinium,aia de 6 cm pot sustine 125 de kg... :hi

Link spre comentariu

Vizitator hendon

Pai si la mine functioneaza i-am cumparat de pe ebay acum 2 ani.I-am montat pe un Grand Cherokee WJ de 4000.Centimetrii cubi,nu euro sau lire.

Nici daca vreau nu-mi mai trece consumul de 11.5 litrii la 100km la drum intins si nici peste 16.8% in oras.

Link spre comentariu

Pai si la mine functioneaza i-am cumparat de pe ebay acum 2 ani.I-am montat pe un Grand Cherokee WJ de 4000.Centimetrii cubi,nu euro sau lire.

Nici daca vreau nu-mi mai trece consumul de 11.5 litrii la 100km la drum intins si nici peste 16.8% in oras.

eu zic ca daca mai pui vreo doi in plus si o tabla dinaia perforata la gura de admisie aer si inca 2 elice pe teava de esapament o sa ajungi la consum de 4 maxim 5

ca si eu ma gandesc sa pun magneti si pe masina si la mine la gat, sa nu trebuiasca sa mai mananc prea mult

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

" ca si eu ma gandesc sa pun magneti si pe masina si la mine la gat, sa nu trebuiasca sa mai mananc prea mult "

Se pare ca criza nu a ajuns si pe strada ta :) . Daca incerci nu costa ! :hi

Azi am scos teste dinamice de la RAR . Toate sunt OK , :h5

"Eu am 6 magneti de neodinium de marimea unei monede si 3 magneti de neodinium cu diametrul de 6 cm si grosimea de 3 cm....."

Monteaza-i , ce mai astepti ? Trei pe admisia de aer cu directia de polartate identic , si doua pe furtunul comun de alimentare combustibil ! Doar calculeaza dupa :hi realimentare !

Link spre comentariu

este foarte adevarata treaba cu magnetii, pe langa reducerea consumului motorul trage mult mai bine.

Am pus intai in joaca, fara sa cred cu adevarat, dupa care... am mai pus si la alte acareturi, ba mai mult am pu si altora _fara sa stie_ si nu intelegeau ce se intampla cu masina de mere asa bine, cand le-am aratat nu le venea sa creada.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Fara magneti ,consuma 11 cu 16 ? :ha:

zic ca daca mai pui vreo doi in plus si o tabla dinaia perforata la gura de admisie aer si inca 2 elice pe teava de esapament o sa ajungi la consum de 4 maxim 5

ca si eu ma gandesc sa pun magneti si pe masina si la mine la gat, sa nu trebuiasca sa mai mananc prea mult

Cu elicele alea va fi ceva amfibiu ? :ha: :ha: :ha:

0745634366
Link spre comentariu

Eu am gasit de la niste prieteni care au comandat din Germania, pentru un motor electric (care este propulsorul unei masini )

Precis ca se gaseste pe net . Pretul lor este de cca.50-80 ron bucata la o putere de 16000-30000 gaussz.

Link spre comentariu

Eu am dat 8 milioane pe 3 magneti de 6/3 cm magnetii sunt foarte puternici un singur magnet poate tine un motor in aer lejer(sunt garantati 125 de kg.) am un prieten care s-a dus la urgenta cu degetele zdrobite dupa ce i-a apropiat unul de altul. Am facut si niste poze ; am lipit un magnet (prin forta lui de atrctie) de o grinda metalica iar dupa aia am ridicat un motor in aer si l-am apropiat de magnet ,rezultatul il vedeti in poze;

Link spre comentariu

este foarte adevarata treaba cu magnetii, pe langa reducerea consumului motorul trage mult mai bine.

Am pus intai in joaca, fara sa cred cu adevarat, dupa care... am mai pus si la alte acareturi, ba mai mult am pu si altora _fara sa stie_ si nu intelegeau ce se intampla cu masina de mere asa bine, cand le-am aratat nu le venea sa creada.

Trooper- te stiu om serios si stai si pe langa mine, daca tu zici ca se vede diferenta, poti sa-mi imprumuti sau vedem forma pt o luna de zile , sa vad si eu minunea.

Daca chiar merge de ce nu, pana atunci raman sceptic

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Eu am dat 8 milioane pe 3 magneti de 6/3 cm magnetii sunt foarte puternici un singur magnet poate tine un motor in aer lejer(sunt garantati 125 de kg.) am un prieten care s-a dus la urgenta cu degetele zdrobite dupa ce i-a apropiat unul de altul. Am facut si niste poze ; am lipit un magnet (prin forta lui de atrctie) de o grinda metalica iar dupa aia am ridicat un motor in aer si l-am apropiat de magnet ,rezultatul il vedeti in poze;

Io zic sa nu ii pui pe conducte. O sa-ti smulga cuzinetii de pe arbore sau o sa-ti lipeasca bieletele de blocul motor.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator fender

Eu credeam ca topicul asta e o gluma dar vad ca unii o iau in serios.

Prostia asta cu magnetii s-a tot 'inventat' si 'reinventat' de zeci de ori si de fiecare data respectivii 'inventatori' au luat-o-n freza si tot de fiecare data s-au gasit creduli care sa arunce cu banii pe fereastra. Vad ca iar a iesit la suprafata.

Iata cateva exemple de brand-uri 'celebre' de luat banii de la fraieri, toate bazate pe magneti in jurul conductelor de alim cu comb si/sau aer: Magnatronic, FuelEX, Red Magnetic HyperGauss, Fuel Optimizer, SUPER-MAG Fuel Extender, FuelMAX si Super FuelMAX, Fuel Magna Flow etc etc etc ...

Cred ca primul dispozitiv cu magneti a aparut undeva in timpul sau imediat dupa criza petrolului din 1973.

Dupa criza din 1979 a aparut SUPER-MAG Fuel Extender. La cererea Servicului "Consumer Fraud and Economic Crime" al procuraturii Denver, EPA (U.S. Environmental Protection Agency) a testat produsul. Concluzia? Cai verzi pe pereti. Raportul EPA se poate citi AICI

.... si asa mai departe, toate au avut aceeasi soarta ...

Un exemplu mai recent, tot cu magneti cu neodimium: FuelMAX, Super FuelMAX si Fuel Optimizer (e acelasi produs) pentru care producatorii sustin reducerea consumului de combustibil cu pana la 27% precum si a emisiilor nocive.

- websites: http://www.fuelmax.lv/info.php?lang=eng , http://www.fuelmax.cz/fuelmax_gb.htm , http://www.fuelsaverpro.co.uk/ etc; cel din urma e tare; uitati-va la ce mai vinde si cu se mai ocupa :) Mai zice undeva ca produsul a fost testat de Arnold Clark Automobiles ... - asta e tepar recunoscut :) - cautati dupa < Arnold Clark sucks > :D

- Rapoartele EPA: A1, A2 , Data. Concluzia? Tot cai verzi pe pereti.

- pana si MythBusters au ajuns la aceeasi concluzie (episodul 53) :D

- FTC (Federal Trade Comission) a interzis (printr-o hotarare pe care o puteti citi AICI) producerea, promovarea si comercializarea produselor FuelMAX si Super FuelMAX precum si a altor produse similare. Deasemenea, respectivii au fost obligati la plata unor despagubiri de 4,2 milioane dolari.

- daca e cineva care a cumparat asa ceva si vrea banii inapoi vedeti aici cum faceti: http://www.fuelmaxlitigation.com/

P.S. Ia vedeti ca exista si variante cu electromagneti si variante cu incarcare electrostatica a combustibilului. Astea cica ar fi traznet, fac o conomie de 50% ... :ha:

Link spre comentariu

mai oamenilor...care cred in astea

va ganditi de ce oare, marile companii de automobile, cele care cheltuiesc miliarde de euro anual pentru cercetare, nu au montat nici un magnet niciunde?

puteau sa faca teava de dupa filtru de aer cu totul si cu totul de magnet

dar nefiind decta o traznaie, astia cu bugete mari si care vand mii de masini in plus fata de concurenta doar pentru consum cu un pic mai mic ca si celelalte....nu au adoptat solutii "magice"

eu zic ca e mai bun sa pui ceva teava mai lunga in fata (2 metrii minim) si cu 3 magneti dinastia in capat te lipesti de cate un TIR cand ai drum mai lung de facut

sa vezi atunci economie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

eu zic ca e mai bun sa pui ceva teava mai lunga in fata (2 metrii minim) si cu 3 magneti dinastia in capat te lipesti de cate un TIR cand ai drum mai lung de facut

sa vezi atunci economie

Fugi repede si fa dosarul pt. OSIM. Milionar ajungi. Pt. 5% ma bag si ti-l fac eu. Ce zici???

ps: :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

mai bine niste lansatoare si funii legate de magneti... ups big problem ce te faci cand tiru vireza stanga si tu vrei dreapta :ha:

acum vreo 2 zile in Craiova vinde un tiganus la semafor "sistem de economie de carburant" ... era un colier cu niste (cred) magneti pe el.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Acu' nu ca zic, da' vreau sa spun, nu stiu cati de pe forumu' asta ne putem lauda ca stim un sfert din cat stie Atila Ferencz aka Niva, atat cu volanu cat si cu chestiile alea care se misca pe sub capota. Eu zic sa nu-i bashcalizam topicu' omului. S-apoi vorba optimistului: vom muri si vom vedea :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare