Vizitator boob Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Cine imi poate da si mie o informatie despre urmatoarele: am montat un kit de inaltare pe vitara de 5 cm ce consta in arcuri si telescoape OME. Dupa montaj rotile de pe fata sau tras in interior de partea de jos dupa care mi-a rupt si o planetara. Ce adaptare pot face sa le readuc pe pozitia normala cat de cat sau sa stea mai drepte. MUltumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit cauta "camber adjustment bolt" . E un surub cu excentric care se monteaza in locul unuia dintre cele doua de pe fuzeta si iti permite sa corectezi unghiul de cadere. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit cauta niste basculante pe fata gen calmini care au o forma putin mai ciudata fata de cele originale si atunci se va corecta unghiul suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit :hi In primul rand, ai facut geometria profi dupa ce ai instalat kitul? Doi - planetara s-a rupt deoarece ai inaltat masina fara sa cobori grupul fata corespunzator .. adica unghiul planetarei nu mai e optim, la care adaugi roti mai grele, profil mai agresiv ... Deci daca dupa geometrie nu se rezolva unghiurile cadere/fuga atunci cauta ce zice suzuker, gasesti aici http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=vitara+camber&_sacat=See-All-Categories Daca vrei sa cobori grupul si sa scapi un pic de grija planetarelor cauta "D&G Tuning Vitara front 3rd member lowering kit" (sau poti sa-l faci si la un strungar) FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Dar cand cobori grupul trebuie coborata si cutia de viteze sau altceva? Si daca stii ce dimensiune trebuie sa fie distantierul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Dar cand cobori grupul trebuie coborata si cutia de viteze sau altceva? Si daca stii ce dimensiune trebuie sa fie distantierul? Nu trebuie coborata cutia de viteze,doar grupul. Faci alti suprti si-l cobori cam 2.5-3cm ca mai mult nu ai unde. Am si planetara daca ai nevoie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit De stanga imi trebuie sau sunt la fel stg-dr ca lungime? Si ca cat ai vrea pe ea? Merci mult de sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit De stanga imi trebuie sau sunt la fel stg-dr ca lungime? Si ca cat ai vrea pe ea? Merci mult de sfat. Ai PM. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Sa am ce? Scuze dar nu stiu ce vrei sa zici, nu am inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Ti-am dat mesaj privat,citeste-l :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: suzuki vitara lift kit eu am facut o inaltare mai de criza,cu prelungitoare la telescop si bucse la arcuri,si nu mi s-a parut sa am probleme de acest gen sa trebuiasca sa las in jos diferentialul,poate ar fii bine sa fac si eu acea manevra?am fost la iesiri cu ea si merge struna suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Si eu am fost la iesiri cu ea si se comporta super numai ca a cedat planetara aia si joc nu avea, masina are 53000 mile e din 98 nu e asa obosita masina ca sa cedeze asa devreme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Am gasit unde e problema!!! Mecanicii lui PESTE nu sau mai uitat pe schita de montaj si au pus niste suruburi excentrice care erau in kit la telescoapele de pe spate in loc sa le puna pe fata la fuzeta sa poti ajusta unghiul pt directie. Asta e cand nu e cap e vai de piciaore. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: suzuki vitara lift kit salutare suspension kitul ce il ai montat ,daca are 50mm,si nu ai coborat grupul fata e problematic suzuki zice ca 40mm e limita maxima fara sa corectezi unghiul planetarelor cu grupul grupul se poate cobori repede....desfaci suruburile laterale,masori si faci 2 buc de platbanda de 5mm cu gaurile corespunzatoare si DEFAZEZI CU 3 CM,adico cobori grupul,iar la prinderea din spate pui inele de cauciuc mai subtiri sa cobori si din spate grupul spor la treabasi daca skimbi planetara si nu cobori grupul,macar nu mai cupla fata ca o rupi iar :h5 iti pun si o poza sa vezi cam cum e a mea are kit la suspensie de 40mm.si bodylift de 50mm ai o poza cu masina,un kit de bodylift,si partea din spate a grupului maine iti arat ce trebuie sa faci sa cobori grupul cam asa arata ceva original......http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting de pe aceasta adresa,cu minim de engleza poti modifica ce vrei la vitara ai poze cu etapele MURANGURA :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: suzuki vitara lift kit dupa ce rezolvi treaba cu planetara,gandestete sa faci si un distantier sub limitatorul de cursa din interiorul arcului de pe spate,ca altfel o sa titi bata telescopul cand se comprima maxim suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: suzuki vitara lift kit Off topic. Ai volan dreapta ??? Cum e ? Ti-am trimis pm. Multumesc Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boob Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: suzuki vitara lift kit E ok din punctul meu de vedere, crezi ca in padure conteaza daca volanul e pe stg sau dr? Nu am probleme cu volanul pe dr am si condus destul de multe mile asa si m-am obisnuit. E vorba si de bani pe mine ma ajuns masina 1550 euro acs si e din 98 fara absolut nici o problema (pana sa imi cada in ro un stalp de iluminat pe ea si sa o scarpin de copaci prin padure) deci e k cu , nu vama, nu impozit la stat, e inmatriculata pe numele meu acolo (oricine poate inmatricula acolo pe numele lui daca are o adresa de acolo). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate