Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mai tineti minte? ABECEDAR

Max

Postări Recomandate

Re: Mai tineti minte? ABECEDAR

Alte chestii pe care le asteptam cu nerabdare: :grin:

[youtube:2d6onyoi]

[/youtube:2d6onyoi]

[youtube:2d6onyoi]

[/youtube:2d6onyoi]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu altii cum sunt dar eu, cand vad cum mor incet incet multi dintre oamenii care mi-au umplut copilaria, parca simt ca dispare cate o bucata din trecutul meu.

Amza Pelea, Colea Rautu, Ilarion Ciobanu, Stefan Iordache, Gil Dobrica, Dem Radulescu, Stefan Banica senior, Stefan Mihailescu Braila, Adrian Pintea, Florian Pitis si multi altii.

Urat e faptul ca nu prea mai sunt valori care sa inlocuiasca cu adevarat pe acei oameni.

Ciudata senzatie

[youtube:cy8n6tb9]http://www.youtube.com/watch?v=6eBBniJy0tg&feature=related[/youtube:cy8n6tb9]

[youtube:cy8n6tb9]http://www.youtube.com/watch?v=XRlUji0wbD4[/youtube:cy8n6tb9]

Link spre comentariu

Parca atunci aveam mai multa informatie culturala in 2 ore de emisiuni decit avem acum cu 70 de canale tv.

Mai circula pe net un e-mail cu fotografiile unor lucruri care ne-au insotit si marcat copilaria.

Tot respectul pentru actorii din garda veche... :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Astazi daca intrebi pe cineva daca a vazut ceva la televizor cu o seara inainte, ai doar 10 % sanse sa iti raspunda cu da(eventual daca e faza la OTV, mai cresc sansele :D). In schimb chestiile astea ni le aducem aminte si dupa atatia ani, toti cei care le-am trait.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare