worldscape Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Sotia: O sa cumperi cauciucurile alea scumpe cand tu ai o rabla de masina? Barbatul: Nu face un caz din asta! Ce, eu ma plang cand tu iti cumperi un sutien nou? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: despre cauciucuri... :ha: cam misogin... dar merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: despre cauciucuri... asa am zis si eu.... dar era prea tare :grin: , oricum ar trebui sa existe si replica fetelor... asa ca o astept cu nerabdare :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: despre cauciucuri... poate nu vrea sutien ... si le da pe spate ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 despre cauciucuri... Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’. Tot ce am vazut era un MiniCooper cu doua cauciucuri desumflate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: despre cauciucuri... daca tot suntem la capitolul cauciucuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate