Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

serie sasiu mincat de rugina lipsesc 3 cifre

florinrai

Postări Recomandate

Re: serie sasiu mincat de rugina lipsesc 3 cifre

Pe sasiu stiu ca este in dreapta spate...cel putin la mine.

Cam nasol.Nu stiu cum s-ar putea rezolva.Stiu ca la inadvertente de serii si ei au comisii de verificare.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te duci cu masina intr-un sediu RAR si contra unei sume oficiale de x lei (nu mai stiu cat exact, dar nu e enorm) iti re-poansoneaza seria in alta parte a sasiului doar daca din seria ta de pe sasiu se poate citi 5-6 caractere care sa corespunda cu cele de pe acte, atunci e ok si poti sa faci operatiunea de mai sus. Am avut si eu aceeasi problema prin 2003-2004. Repoansonarea se face pe loc.

La Mitsu tau in afara de seria de pe sasiu, alta mai oficiala nu ai. Doar o tabla de aluminiu prinsa in 4 nituri deasupra motorului, dar aia nu ti-o baga nimeni in seama.

Intereseaza-te intai daca repoansonezi la RAR in romanica, e valabil si pentru Bulgaria, caci acea modificare e trecuta in CIV-ul masinii, dar tu nu ai asa ceva. Tot-odata, intreaba si la "RAR"-urile bulgaresti daca se poate face la ei si daca e luat in considerare.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

mai exita un loc unde apare seria sasiului Am fost cu ia in bulgaria sa o inmatriculez si nu sa putut pt ca lipseau ultimele 3 cifre era o gaura de rugina

Dupa ce ca au putine cifre astea de anglia mai lipsesc si din alea ? :grin:

Stiu ca nu i de gluma , prima data cand am citit mi a venit in minte exact diferenta dintre cele din anglia si cele din europa

Nu corespunde cu ce ai in talon sau nu le gasesti pe cele 17 cifre , daca nu le gasesti nici sa nu le mai cauti pt ca cele de anglia au mai putine cifre (daca tot au volan pe partea dreapta si circula pe stanga trebuia sa fie speciali si pe alte segmente)

Una peste alta am spus cele de sus nu ca sa te jicnesc sau ceva de genu ci doar poate mai citesc si altii care nu stiu si sunt informati in felul asta

Ps: sper ca acea gaura de rugina sa nu fie provocata intentionat tocmai pt a nu se putea citi seria

Sper ca nu am dreptate si ma duc prea departe cu imaginatia

Oricum in ziua de azi nu ma mai mira nimic in absolut nici o tara

Link spre comentariu

Eu stiu ca este standard international in care prima cifra este tara si a -10-a cifra anul de fabricatie.

Total 17 cifre.

Nici mai multe nici mai putine.

De obicei ultimile 5-6 cifre sunt seria motorului.

Nu stiu anul standardizarii dar din 90 este sigur in vigoare(daca nu si de mai devreme)

Link spre comentariu

Eu stiu ca este standard international in care prima cifra este tara si a -10-a cifra anul de fabricatie.

Total 17 cifre.

Nici mai multe nici mai putine.

De obicei ultimile 5-6 cifre sunt seria motorului.

Nu stiu anul standardizarii dar din 90 este sigur in vigoare(daca nu si de mai devreme)

deci, sint mitsubishi importate din japonia in anglia si apoi ajunse in romania

acestea inclusiv al meu din avatar au in total 10 caractere

varianta scurta de la mk2 incepe cu V26....... si gata si e fabricat in '94 :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Asa aflu si eu lucruri noi.... :h5

Sunt doar pe ruta ANGLIA -JAPONIA sau mai exista si alte anormalitati?

Link spre comentariu

Stie cineva sa explice exact ce inseamna fiecare litera si fiecare cifra din seria unui Mitsubishi?

Asta daca nu e secret ... :)

In mod normal, din cate am aflat, exista persoane care ar putea da asemenea explicatii si la noi in tara... :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare