MagnuM Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Am de cromat cateva repere... :? Aveti idee unde se poate face la un pret decent? Spun decent, pentru ca cineva mi-a cerut 400 lei noi, pentru o bara... x 2 bari... + alte maruntisuri... :? :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Pastrezi barile originale? In off road vor iesi fff sifonate, cred, deci eu nu as baga bani decat intr-o bara sanatoasa, HD http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 Deocamdata da. De sifonarea lor nu-mi prea bat capu', pt ca masina asta nu se preteaza la extrem sau hard. :wink: Pentru inceput, voi incerca variantele soft si mediu. 8) Dupa... vom vedea! :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Nici o idee?!! N-a cromat nimeni niciodata?!! :shock: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Eu am cromat mai demult la un atelier de pe strada Magura Vulturilor. Am sunat un prieten si mi-a zis ca atelierul inca mai exista. Mergi dinspre iancului spre Pantelimon si intri pe prima strada la dreapta. Dupa 100 m pe dreapta vezi un gard verde de tabla si o firma la poarta pe care scrie ca e atelier de cromat. Atentie ca proprietarul e un mosneag care iti va lua banii dupa niste criterii stiute de numai de el, ar fi bine sa-i spui ca bara e de ARO :lol: , apoi mergi si vorbeste cu femeile care se ocupa efectiv de cromat si da-le ceva, astfel lucrarea va avea luciul dorit. P.S. Sper sa aiba loc in cuve, ca pe la noi nu am mai vazut bara de Raba cromata. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 cata dreptate ai cu mosul ala.... seamana cu maistrii aia comunisti imbracati in halate albastre.... cu un creion si okelarii la buzunarul de la piept ... .... sa-i spuna ca a mai fost....'ce mai faci tataie..!!! ' ...data trecuta mi-ai luat mai putin bree..... si se indoaie.... cred ca e senil mosul.. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Eu am cromat mai demult la un atelier de pe strada Magura Vulturilor. Am sunat un prieten si mi-a zis ca atelierul inca mai exista. Mergi dinspre iancului spre Pantelimon si intri pe prima strada la dreapta. Dupa 100 m pe dreapta vezi un gard verde de tabla si o firma la poarta pe care scrie ca e atelier de cromat. Atentie ca proprietarul e un mosneag care iti va lua banii dupa niste criterii stiute de numai de el, ar fi bine sa-i spui ca bara e de ARO :lol: , apoi mergi si vorbeste cu femeile care se ocupa efectiv de cromat si da-le ceva, astfel lucrarea va avea luciul dorit. P.S. Sper sa aiba loc in cuve, ca pe la noi nu am mai vazut bara de Raba cromata. Vezi ca bara de Raba e din trei bucati....asa ca incape mult mai usor decat bara lui Mihai :h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Revin la acest subiect... fara bucurie... :-x Am cromat la mosul ala - "mesterul comunist cu halat albastru" (citat din postul lui Lipoveanu :grin: ), pe Magura Vulturilor si dupa o iarna, iese rugina peste crom!!! Asta in conditiile in care reperele au fost initial vopsite si nu aveau urme de rugina!!! Cred ca voi fi nevoit sa renunt la repere cromate... :-x Pacat... NU MAI AVEM MESERIASI IN TARA... :hm Nu mai gasesti sa faci o sudura cu detensionare - fara sa plezneasca, sa cromezi - fara sa vezi metalul prin crom, sa springuiesti arcuri - fara sa-ti devina masina in 3 luni low-rider... :bleah :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Mihai.... o sa ma interesez pe la noi ptr cromat....iar de faza cu springuitul....o sa-ti spun eu ce si cum ...de pe pielea mea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Mergi cu bara inapoi la mos si pune-l sa o refaca. Nu cred ca are ce comenta daca a iesit rugina prin ea. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 Mihai.... o sa ma interesez pe la noi ptr cromat....iar de faza cu springuitul....o sa-ti spun eu ce si cum ...de pe pielea mea :h5 Ai facut ceva cu arcurile? De crom ce se aude? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 saptamana asta cred ca o sa le duc........iar de cromat.....nu ma gasit inca.....pe dimensiuni asa mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Cromare: - Bratu. In com.Pantelimon este acest nea Bratu fata in fata cu Hotel Lebada - C. D’AMI & Co INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. B-dul Iuliu Maniu nr. 246, Sector 6 Bucuresti Tel. 4934282 ; 4934283 - Mai este un atelier de cromaj pe langa liceul Gerorge Enescu - Baie de crom, strungarie, sudura, face orice dupa schita. Persoana de contact: Serban: 0722.321.300 Pe strada mieilor, bucuresti, undeva intre dimitrof si piata muncii, pe dreapta in spatele blocurilor, e o firma de acoperiri galvanice. A, sa nu uit, e pe langa sediul central al lui Gipo, cei cu pescuitul... Atelier de pe Magura Vulturului (Bucuresti, cum intri de pe Sos. Iancului, la 100 m pe dreapta e o poarta rosie pe care scrie "Acoperiri metalice"). http://www.duroterm.ro http://www.sviam.ro http://www.sal-company.ro http://www.oldtimer.ro http://www.ump.ro/acoperiri.htm Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Crom... salutare.daca nu ti-ai gasit unde sa cromezi...eu am luat niste nr de tel ale unora cu acoperiri metalice....nu i-am incercat si chiar te rog sa-mi spui si mie daca sunt ok . poate te ajuta cu ceva... 0727881744 0723612029 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Crom... atelierul de pe magura vulturilor nu-l recomand...mi-am cromat ceva la cj acum ceva timp si nu a tinut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate