bga Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Ma gandesc foarte serios sa schimb motorul 1.3 de pe samuraiul meu, cu un nou motor, in principiu de vitara. Am primit un sfat, extrem de avizat, ca alegerea mea sa fie motorul simplu de 1.6, aceasta fiind cea mai simpla si mai putin costisitoare modificare. Vreau sa va intreb si despre motoarele 1.6 16 V si cel de 2.0...si eventuale costuri. Si daca exista variante carburatie - injectie? Multumesc! PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: achizitionare motor vitara dar nu-i mai simplu sa mergi pana la atelierul lui Tzuparu...intrebi ce vrei....te uiti si tu pe acolo si sigur vei gasi raspuns la ce problema ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: achizitionare motor vitara eu am citit undeva ca ar fi super un motor de swift gti ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Mai 3, 2009 Autor Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: achizitionare motor vitara am fost la el si cel mai bun ar fi cel simplu 1.6, dar vroiam sa mai aud si alte pareri, ca as dori un motorash mai puternic :) ....interesant cel de swift gti....cat de grea o fi adaptarea?..financiar vorbind :) PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: achizitionare motor vitara Cred ca la cutie prinderea e la fel mai complicat este cu aprinderea si cu injectia la 16 v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: achizitionare motor vitara Ideal cred ca este 1.6, 8V injectie de vitara ... avantaje - drum batut, ai aceeasi putere pe plaja de turatii care conteaza (1500-4000), pret bunicel fata de swift, nu ai batai de cap cu imobilizator sau alte electronice ... Alta varianta smechera este 2.0 16v vitara sau GV, dar mie mi-a scos peri albi pana am gasit o varianta ptr asta :banana . Sau modificari mai serioase BMW 1.8 140cp, Opel 2.0 .... V8 4,3 Apropo, motorul meu 1.6 8v s-ar putea sa fie de vanzare dupa bucovina. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: achizitionare motor vitara Am vazut-o la Tzuparu, nice,... :) vb dupa Bucovina. PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate