Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alternator Samurai SJ 410

Vizitator Paulino

Postări Recomandate

Vizitator Paulino

Buna ziua la toata lumea.

Cand am cumparat masina se aprindea rar cate o secunda becul in bord si se stingea. (becul de la baterie)

La a 2-a iesire, dupa ce am intrat ceva mai tare intr-o balta s-a aprins becul in bord dar de data aceasta nu s-a mai stins.

Sunt momente in care becul din bord este stins dar alternatorul refuza sa incarce bateria. Alternatorul are momente in care incarca (foarte rar) si nu incarca.

Aveti vreo idee ce ar putea fi?

Weekend placut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alternator Samurai SJ 410

Buna ziua la toata lumea.

Cand am cumparat masina se aprindea rar cate o secunda becul in bord si se stingea. (becul de la baterie)

La a 2-a iesire, dupa ce am intrat ceva mai tare intr-o balta s-a aprins becul in bord dar de data aceasta nu s-a mai stins.

Sunt momente in care becul din bord este stins dar alternatorul refuza sa incarce bateria. Alternatorul are momente in care incarca (foarte rar) si nu incarca.

Aveti vreo idee ce ar putea fi?

Weekend placut!

De obicei mufa care intra in alternator este este oxidata.

Sau periile uzate.

Link spre comentariu

Asa pateam si eu cu al meu 410 si beleaua a fost de la mufa,se misca si nu facea mereu contact...Am curatat bine contactele si apoi am lipit-o pe exterior cu silicon de etansare.Bafta!

Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4
Link spre comentariu

Vizitator Paulino

Mersi, am rezolvat problema. Am schimbat rulmentii si periile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare