mirciulica Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Va rog sa ma ajutati cu o informatie, in cazul in care o aveti. Se da una bucata utilaj agricol cumparat din Germania. Utilajul este achizitionat pe persoana juridica cu sediul in Bucuresti. Se afla la 80 km de Bucuresti. Intrebare: Se poate face acea identificare pentru cartea de identitate la orice reprezentanta RAR din tara sau trebuie musai sa vin cu el la Bucuresti?? Va intreb pentru ca am sunat la ei si inca sun de 2 zile si nu reusesc sa-i prind. Multumesc anticipat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR eu stiu ca se poate face unde vrei tu in tara doar ca trebuie programarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR Si imi pare logic sa fie asa, dar nu ma mai mira nimic in tara asta. Mama lor cu telefoanele lor cu tot. Poate stie cineva exact!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR pai aia sunt tampiti la RAR da stiu sigur ca de la noi din Bv. mergea lumea la Sfantul Gheorghe sa faca asta ca era mult mai liber. Cand o fost nebunia cu taxa de inmatriculare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR Teoretic poti face RAR-ul la orice statie RAR (a nu se confunda cu statiile ITP)! Mai multe informatii: 021 9672 Programari RAR; sau http://www.rarom.ro consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR Teoretic poti face RAR-ul la orice statie RAR (a nu se confunda cu statiile ITP)! Mai multe informatii: 021 9672 Programari RAR; sau http://www.rarom.ro Da mare sef, am sunat si sun in continuare da' nu-i prind....mama lor de idioti. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Identificare RAR Uite aici si alte nr de telefon pe judete ...http://www.rarom.ro/cs-uploads/index2.htm Pana la urma nu trebuie sa prinzi programarile de la Voluntari ... poti suna la orice statie RAR si te vor lamuri! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Identificare RAR In vara lui 2008 am facut o identificare la RAR Pitesti ("pe persoana fizica"), eu fiind din Bucuresti. Desi am avut programare nu am putut sa o fac personal ca nu aveam domiciliul in AG. A trebuit sa folosesc buletinul persoanei cu platforma. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Identificare RAR Sper sa nu fie tirziu raspunsul meu.Da! Se poate face la orice statie RAR din tara.Am facut eu in Bucuresti pentru cineva din Alba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Identificare RAR S-a rezolvat, Multumesc tuturor pentru ajutor. :h5 :h5 Rog un moderantor sa inchida acest topic. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate