gepetto Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Am gasit prin magazie o statie mai veche dar foarte misto Este o cobra 75WX are o singura problema este doar AM Stie cineva un maniacodepresiv care sa se bage la o modificare AM/FM? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Pe Lipoveanu l-ai intrebat? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Si eu am aceeasi problema cu un Alan similar celui portabil (42 parca) e tot doar in AM, as da-o si eu la modificat ca e f buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Mai usor se face o operatie de schimbare de sex decat o modificare din AM in FM. Oricum, nici din una nici din alta nu iese nimic... :grin: parerea mea... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Am o statie mai veche motorola cu 4 canale in 400, sau pe linga..Se poate modifica sa o aduc in 27?? Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Nu 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Mai usor se face o operatie de schimbare de sex decat o modificare din AM in FM. Oricum, nici din una nici din alta nu iese nimic... :grin: parerea mea... Ne-ai taiat elanul si craca Multumim :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Modificare statie AM in FM asa ceva nu se face ... imposibil si iar nu merge sa schibi o statie care functioneaza intr-o frecventza in alta .... teoretic poti recupera cateva rezistente si condensatori ... si carcasa aparatului ... bobinele si miezul lor de ferita sunt total diferite .... condensatorii cu cuartz sunt valori diferite oferta e asa de bogata .... nu va complicati ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Mda , Ideea este ca modelul de statie este super misto pentru masinile in care nu prea ai unde sa montezi statia , plus avantajul anti - hoti , ai scos microfonul din mufa si gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Mda , Ideea este ca modelul de statie este super misto pentru masinile in care nu prea ai unde sa montezi statia , plus avantajul anti - hoti , ai scos microfonul din mufa si gata Mai bine te muti in America decat sa modifici statia asta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Da ar fi o idee :h5 .Se mai baga cineva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Confirm ...imposibil! De fapt exista o posibilitate ... sa o inlocuiesti cu o alta statie! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM sau inca o solutie: rogi toti colegii cu care iesi sa mute in AM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Da ar fi o idee :h5 .Se mai baga cineva ? La mutatul in America? M-as baga eu da'i cam tarziu :P ... trebuia acum 19 ani! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Pune mana si cumaparati una in fm.Ca nu ai ce face cu alea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Modificare statie AM in FM Pune mana si cumaparati una in fm.Ca nu ai ce face cu alea. Prietene mi se pare mie sau te bagi doar in seama ? Nu vreau sa o modific ca nu am statie pe masina , doar i-mi place jucaria si din pacate nu se fabrica modelul si AM si FM. O zi placuta.. PS :rules Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate