Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie ei....asa la prima vedere nu-i dracu asa de negru..... :grin: sa te folosesti de el sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie Multumesc mult pentru urari si sfaturi :h5 Am udat-o eu azi cu apa....dar am luat si niste palinca dintre CARANSEBES-ORSOVA....sa il ud bine la prima intilnire..... :cl 1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie Sa te bucuri de el cat mai mult fara reparatii !!! Ai scos un pret bun :h5 ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie S-o stapanesti sanatos, sa te duca unde vrei fara sa comenteze!! Felicitari!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie Acum de luat....la-m luat.Ramine sa vedem ce trebuie sa ii mai si fac.... Rog un moderator sa inchida discutia aici.....ca sa putem deschide alta ....Un nou inceput :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: SAMURAI-Sfaturi achizitie S-o stapanesti sanatos! acu' ...ai cu ce sa te dai...nu mai poti sa chibitezi... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate