Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reparatie motor Mitsubishi

gnok

Postări Recomandate

Re: reparatie motor Mitsubishi

Tot nui dau de capat ...se pare ca pe undeva la partea din fata deasupra tijei de reglaj a alternatorului si sub pompa de apa inclusiv pe capacul distributiei picura...am o banuiala urata ...sper sa nu fie aia ca o duc la remat :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca nu e deranjul prea mare,fa cateva poze la zona respectiva. Functia macro ar fi ideala.

Trebuie sa dau jos iara sa vad cei acolo...poze nu pot face decat superficiale locul fiind ascuns de pompa de apa.

Link spre comentariu

Se poate inchide...cel putin pentru cateva luni...plec iara vreo 4-5 luni asa ca stop joc...nui mai fac nimica momentan.

:tk de ajutor.

Link spre comentariu

:tkAm o intrebare. Cum se poate bloca vibrochenul pentru a demonta surubul de la fulie in situatia unei cutii automate? Azi am incercat sa demontez pentru schimb de curele, insa nu am reusit sa blochez.:tk

Hyundai Terracan 2.9crdi
Link spre comentariu

:tkAm o intrebare. Cum se poate bloca vibrochenul pentru a demonta surubul de la fulie in situatia unei cutii automate? Azi am incercat sa demontez pentru schimb de curele, insa nu am reusit sa blochez.:tk

Iti trebuie o presa cara arata ca o caracatita. Nu stiu denumirea tehnica. Are 4 brate de otel articulate si un surub lung in centru ei. Fixezi bratele si strangi surubul care impinge in vibrochenul masini pana iese fulia afara.

Link spre comentariu

Pai ...Sefulik a explicat corect extragerea fuliei...dar blocarea ei se face cu asa zisul ''end yoke holder''....adica un jug sau o furca care intra in gaurile de pe fulie si tii contra in momentul desfacerii...uite aici selectezi 4D56 si la pagina 11A-18 arata ce si cum...(si mai jos in pagini gasesti).

Poti si improviza dintr-o platbanda cu 2 orificii in care pui niste suruburi la distanta de care ai nevoie...gaurile pe fulie fiind diametral opuse...

Bafta.

11.pdf

Link spre comentariu

Pai nici eu nu am folosit...vit1 si frana de mana si un prelungitor la cheie pentru o mai buna parghie...atat...

La montaj aceiasi poveste doar ca am strans cu dinamometrica pe la vreo 190 parca.

Link spre comentariu

S-au pistolul cu aer! Merge de fiecare data!!

Eu la 2.8 am folosit 2 suruburi de 6 un levier si o cheie inelara cotita!!!

Cum mai stai cu scurgerea? Remat ceva???

Link spre comentariu

Multumesc.:cl Nu am stiut ca va trebui sa folosesc si o presa pentru scoaterea de pe vibrochen. Cred ca pana la urma singura solutie va fi pistol cu aer, de care momentan nu dispun. Mai rau e ca va trebui sa scot si radiatorul pentru a avea loc pistolul si apoi sa o tractez la o vulcanizare. In P nu se blocheaza motorul(de fapt in nicio viteza) ci doar rotile. Mai studiez putin, poate reusesc sa o desfac prin bruscarea cheii.

Hyundai Terracan 2.9crdi
Link spre comentariu

Multumesc.:cl Nu am stiut ca va trebui sa folosesc si o presa pentru scoaterea de pe vibrochen. Cred ca pana la urma singura solutie va fi pistol cu aer, de care momentan nu dispun. Mai rau e ca va trebui sa scot si radiatorul pentru a avea loc pistolul si apoi sa o tractez la o vulcanizare. In P nu se blocheaza motorul(de fapt in nicio viteza) ci doar rotile. Mai studiez putin, poate reusesc sa o desfac prin bruscarea cheii.

Radiatorul si viscoscuplajul - out obligatoriu. Daca nu vrei sa pierzi aproximativ toata apa din motor,scoate radiatorul cand e motorul rece,cu termostatul inchis.

Daca ai vreun cunoscut cu un compresor bun si un pistol pneumatic imprumutat,nu mai trebuie sa o tragi nicaieri.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare