robertz Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Salutare tuturor, Numele meu este Zaharia Robert pentru prima data la un concurs off road in dec '05 la Campulung, doua oara in dec '06 la Buzau, iar anul acesta am luat startul in toate etapele desfasurate la sectiunea Open De curand am cumparat o Toyota LandCruiser 70 pe care visez cu ochii deschisi sa o aduc la standardul impus de sctiunea extrem :lol: @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Bine ai venit campionule :grin: Ne vedem la Buzau :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Salut Costin, daca terminam masina pana la data respectiva @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Salut si Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 bine ai venit o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Bine ai venit Robert si succes in continuare in campionat, sper ca-l veti cistiga :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Bine ai Venit, frumoasa masina.. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 bine ai venit !! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Bine ai venit :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Bun venit! Bravo pentru rezultatele la concursuri 8) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 bine ai venit si bafta in continuare! :c1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 ce poti sa imi spui de mitsu din a doua poza? ceva poze cu ce a mai evoluat toyo. bafta :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Hello, multmesc pentru mesajele de bun venit Vara aceasta am circulat putin cu "tractorul" deoarece mi-am luat categoria A :D Ce am mai facut pe la masina - am demontat bull-barul - lucartura artizanala -cantarea 60kg :lol: - schimbat bara fata; - montat folii omologate; - inlocuit anvelopele cu 265/70 R16; - reparat alternator; - scos bancheta spate :lol: Avand in vedere ca se apropie sezonul rece ieri am surubarit mai toata ziua (am terminat la 2 AM :oops: ) rezultatul - scos overfenderele de pe sapte deoarece am in plan sa scot jantele in afara; - demontat bara spate; - schimbat stopurile originale(la instalatia electrica am muncit ceva mai mult) Planuri pentru viitorul imediat: - am toate materilale pentru trepte; - schimbat traseul de esapament original cu unul de inox :-P; - de scos ansamblul de la cuiul de tractare(sunt mai multe prezoane M12 gripate); - alarma; - un sistem de sonorizare decent. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 :1 incepe sa prinda forma !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 de bifat la efectuate... cardan spate plus crucile aferente; volan Raid, nuca schimbator Sparco(le aveam pe stock de la Kadett) :); amortizoare/arcuri pe ambele punti am castigat 30mm; un set buggere pe 33''; schimbat tobele originale cu una de Inox(la Pilotauto) plus racord felxibil se simte un pic mai "zglobie"; reparat alternator, reglat regulator teinsiune (multumesc Andi - Ssangyong Musso); reconditionare punte fata (schimbat semeringuri &stuff) a durat aprox 3 zile; scos mocheta din toata masina; montat placute aluminiu podea fata; efectuare paraleleism roti; MP3 stuff; bullbar... aprox 50% din treaba a fost facuta de catre Vali Dutu(multumesc mosule); confectionat praguri/bullbar(multumesc celor doi Razvanei si lui Radu de la Pilotauto); proiectoare(urmeaza partea electrica); pana la sf anului sper sa reusesc sa montez alarama, troliul(Tabor 12k) eventual sa schimb ambreajul; @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 pozne continuare... @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 in acest sfarsit de saptamana... @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Sa o stapanesti sanatos :) Cred ca la stopuri am muncit cel mai putin (este a doua masina pe care montez) Pe spate nu8 am hotarat exact ce urmaeaza sa fac iar pe fata eu am avut noroc ca s-a potrivit bara de la Vali Dutu ce-i drept am taiat destul de mult din ea Pentru evacuare vorbim la Pilot si se rezova vad ca ai facut nist modificari pe acre as vrea si eu sa le fac 1. schimbat stopurile cu unele cu semnalizare / desfiintat bara de jos ( le-i luat de l al padrino pe cele noi ?) 2. bullbar fata si spate 3. traseu evacuare ( nu am deloc) nickul meude YM este tot dankrp dan carp 0724.20.41.42 @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Foarte misto a iesit! Bravo! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Bravo Robert frumos iese toyotica :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 felicitari baieti se inmultesc Toyotele :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 va multumesc pentru aprecieri, mai am mult de lucru la ea... sper ca prin primavara sa fie gata Am vazut la mai multe masini la Iasi scuturi de protectie pentru bara de directie sub bullbar, eu am lasat loc insa are cineva idee unde pot sa merg sa indoi la o presa tabla de la scut, nu este mare lucru insa as vrea sa fie ceva mai groasa 4mm voi ce parere aveti? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Sudata nu merege trebuie musai indoita? Daca o vrei din bucati sudate intre ele si ranforsate imi dai telefon :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate