robertz Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 ai dreptate, asa am sa fac mai intai executam modele din carton iar apoi am sa caut ceva aparat de taiat cu plasma... nu vreau sa montez troliul pe maisna pana nu reusesc sa securizez si partea inferioara a bullbar-ului - nu de alta dar vreau ca vecinii sa doarma noaptea linistiti nu sa umble cu cheia de 14 prin parcare :) multumesc, rog ma poate ajuta un moderator sa redenumim/transferam acest topic in alta parte, am sa scriu cateva cuvinte iar la prezentare @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 . draga tizule ne pregatesti surprize,se apropie de extrem :h5 :twisted: ,oricum forma finala va fi conturata dupa primul concurs :twisted: bravo!apropo:ce standarde ai auzit ca ar fi la extrem? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 multumesc, orice sugestie mi-ar prinde bine Bazandu-ma pe ce am mai vazut LJ 70/73 la extrem presupun ca as mai avea de montat obligatoriu un rollcage, heblu, centuri+scune, terratrip, optional Garmin blocante fata/spate, suspensii OME... @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 da asa este ;singurul lucru care cel putin ma enerveaza este rollccage ul care sa dovedit de altfel a fi foarte util 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate