Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

EXEDY parts

Postări Recomandate

Re: EXEDY parts

..peste suta , cu ceva 'concedii la munte' ...

Daca te uiti la garniturile de frictiune , vei baga de seama ca nu sint omorite ...deci trage singur concluziile ....

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exedy e ok, dar un kit de ambreiaj obisnuit nu trebuie confundat cu kitul HD produs de aceeasi firma in Australia. Ceea ce cumparati dvs e o piesa aftermarket de o calitate bunicica, dar, nu ceva HD........care costa ceva bani

1126384981_offroad24_02.2008042.thumb.jpg.6588a8f6bd031b8dfdb8f6a231b6e6f2.jpg

1766797166_offroad24_02.2008039.thumb.jpg.d524d8ab1ff192b74b4d0bfe2d37df17.jpg

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Cam asa cred si eu , pina la un punct e doar o chestiune de preferinte .

Nici n-am crezut ca e vreo mare diferenta , ci doar unul mai 'bun' . Acum nu mai cred nimic . Cade , il schimb ....m-am obisnuit ... se face aproape automat .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Circula o vorba prin targ ca o mare parte din piesele de prim montaj sunt facute de baietii aia multi ... chinezii!

La importatorul cu care lucrez eu am gasit doua kituri de ambreiaj ...aceeasi marca ... unul 1800 de ron si altul 700 ron ... La prima vedere, ciudat nu-i asa?

Cand am vazut ambalajul si mai ales continutul ... am inteles de ce ... :wink:

Pacat este faptul ca aia din magazinele de piese nu explica pacientilor exact ce si cum. Cine nu stie ...o musca! :grin: Zice ca pune original pe masina ...si de fapt ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Am montat si eu un kit in August '14, m-a costat fix 550 lei. Acum ce pot sa zic, avand in vedere ca l-am cumparat de la unul din colegii de forum, am incredere ca nu m-a tras in piept. Avand incredere si ca mecanicul meu nu a facut vreo gafa, si ca a baut doar dupa ce a terminat treaba (am dus eu berile, ca deobicei), si avand incredere in piciorul meu stang, am asteptarea sa tina mai multe mii de ani :) Oricum, promit ca am sa incerc sa-mi amintesc sa va anunt la urmatorul schimb :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare