Marius C alias Turagmes Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 azi am luat o placa de presiune de la ei.....la prima vedere arata bine...s-o vad si la treaba.....a mai montat cineva asa ceva? asta-i piesa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: EXEDY parts S-o subtiezi sanatos, marfa buna ,japoneza ! Sachs, Valeo si altii pun doar stickere deasupra exedy-ului ,pentru modelele japoneze mai vechi. Vb cu Navara sa t-i le aduca din UK ca sunt mai ieftine acolo, deh amarati si ei... Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: EXEDY parts maine o urc pe masina....placa mea...LUK...avea arcurile aplatizate iar discul si rulmentul de presiune n-au nici pe naiba....acum ramane de vazut cat rezista sub talpa mea combinata cu Simexurile infundate in noroi :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: EXEDY parts Exedy si Aisin, ca si marci, sunt foarte intalnite pe japoneze in setarea lor initiala! Avand in vedere ca japonezele sunt renumite ptr FIABILITATE crezi ca ar mai fi ceva de adaugat despre calitatea lor? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: EXEDY parts Buna..si eu utilizez asa ceva..:) PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: EXEDY parts Salu Marius, tot Exedy astept sa apara din UK, pe sfirsit de saptamina, o sa pun poze, am gasit tot kitul pentru mitsubishi... Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: EXEDY parts + 1 vot pentru Exedy :). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: EXEDY parts Marfa... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: EXEDY parts Luciane...e alta viata acum cu placa asta....abia astept sa vad cum se comporta masina cand da de greu.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: EXEDY parts cad de curand.....am pregatit niste trasee la Cernatu"...... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: EXEDY parts Mi-a ajuns kitul, pun si o poza, placa zici ca e aurita,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: EXEDY parts Mi-a ajuns kitul, pun si o poza, placa zici ca e aurita,,,, ... curat ghiul :). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: EXEDY parts Mi-a ajuns kitul, pun si o poza, placa zici ca e aurita,,,, ... curat ghiul :). :ha: :ha: :ha: ditamai ghiulul,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: EXEDY parts nu vreau sa va dezamagesc dar am avut cativa clienti nemultumiti de exedi, montat tot pe japoneze!ferodourile discului se uzeaza repede in conditii de mers normal! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: EXEDY parts nu vreau sa va dezamagesc dar am avut cativa clienti nemultumiti de exedi, montat tot pe japoneze!ferodourile discului se uzeaza repede in conditii de mers normal! Sa ma ierti ...uzura ferodourilor discului ...cam e din piciorul stang ...uitat pe pedala ...oricare ar fi brandul ambreiajului ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: EXEDY parts Sa ma ierti ...uzura ferodourilor discului ...cam e din piciorul stang ...uitat pe pedala ...oricare ar fi brandul ambreiajului ...:h5 am precizat in conditii de mers normal! si am mai multi clienti cu plangeri, chiar toti is stangaci!?nu a fost agreat ca echipare oe (original equipment) decat pe masinile fabricate pentru america! cati dintre voi ati gasit pe masina ambreaj exedi din fabrica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Re: EXEDY parts nu vreau sa va dezamagesc dar am avut cativa clienti nemultumiti de exedi, montat tot pe japoneze!ferodourile discului se uzeaza repede in conditii de mers normal! kit exedy de ambreiaj am eu pe samurai. disc, placa de presiune si rulment. inainte de asta am avut valeo. slab. dupa un sezon si 8000km discul era in stare perfecta. am verificat asta cind am schimbat motorul. respectivele discuri care "s-au uzat repede in conditii de mers normal" este posibil sa nu fi fost originale. sunt pe piata o multime de chinezarii frumos ambalate. nu pun in discutie reglajul pedalei de ambreiaj. sau montajul corespunzator al rulmentului de presiune. Editat Ianuarie 26, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: EXEDY parts se poate scrie si un pret pe aici, evident ca difera in fct de masina pe care il pui, dar tare as incerca sa vad daca pt o niva gasesc, si daca merita diferenta de pret. cel rusesc pt niva kit complet 300ron, si duce saracul :grin: am vreo 7 mii si nu da smne inca. dar daca nu e mare diferenta de pret as incerca si eu ceva componente HD pe rusoaica daca nu se poate aici poate imi dati un PM. multumesc :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: EXEDY parts si pe mine m-ar iteresa un kit pentru galloper 2.5 tdi :h5 ceva oferte? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: EXEDY parts si pe mine m-ar iteresa un kit pentru galloper 2.5 tdi :h5 ceva oferte? datele masinii te rog... serie sasiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: EXEDY parts am avut Exedy pe Samurai...l-am forjat in teren...la modul grav...fara nici un rateu din partea lui....inainte de Exedy am avut Valeo...a rezistat la doar doua iesiri........as cadaca as ave de ales intreValeo si Exedy....ultimul ar avea de castigat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: EXEDY parts Exedy vine ca ambreiaj original pe Suzukiuri.Eu unul tot pe Exedy as merge.La doua Samuraie nu am avut niciodata surprize . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: EXEDY parts Pentru Toyota a folosit careva??? Nu de alta, dar, ambreiajul de la LC (...Legendarul Landcruiser:grin:) da semne de mare oboseala ... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Re: EXEDY parts Nu-s fan absolut la nimic , n-am nici un brand preferat din nici un domeniu . Inainte de asta si eu recomandam Exedy, acum nu mai recomand nimic ... [ATTACH=CONFIG]129864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]129865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]129866[/ATTACH] Sa fiu eu mai ghinionist gen "cui in oul fiert" ? Editat Ianuarie 31, 2012 de Astral ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: EXEDY parts Ne spui si noua cat ai dat pe kit ? azi am luat o placa de presiune de la ei.....la prima vedere arata bine...s-o vad si la treaba.....a mai montat cineva asa ceva? asta-i piesa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate