worldscape Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 EA: Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: Pierdem noi doua ore dar recuperam la parcarea cu spatele.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... :happy :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... :ha: :P Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... Haideti mai, nu fiti rai vis-a-vis de parcarea cu spatele. Si parcarea cu fata e la fel de grea pentru ele. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... Parcarea cu spatele si parcarea cu fata sunt joaca de copil fata de parcarea laterala. Eu inca ma mai minunez de nevasta-mea care altfel conduce foarte bine chiar si Discovery-ul ...cand o parcheaza lateral, pur si simplu nu ii iese si nu se poate spune ca nu mi-am dat silinta. Pur si simplu lipseste ceva... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... ... ai invatat-o prost cum e chestia aia cu distantele si lungimile :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Disputa rutiera... Nu, doar ca am invatat-o cand nu eram "complexat" si aveam un Peugeot 205 :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate