think247 Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Incepand din ce an au fost echipate samuraiele cu servodirectie? Si cat de important e servo in teren? Presupunand ca imi iau un samurai fara servo, se poate pune servo de la o alta masina? Multumesc my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Suzuki Samurai - Servodirectie Stiu ca s-au pus de pompe de servo de VITARA pe SAMURAI ...dar este ceva de munca.Vitalies are sigur o adaptare in acest sens.Daca nu are deloc trebuie caseta+pompa+suporti+furtune... Si pe mine ma intereseaza aspectul.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Suzuki Samurai - Servodirectie eu am aflat din mai multe surse ca este mai usor si mai ieftin de la opel omega dupa 90 si ceva si pe mine ma bate gandul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Suzuki Samurai - Servodirectie mai este un topic mai jos deschis de mine pe aceeasi tema. se gasesc acolo raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Suzuki Samurai - Servodirectie Intre timp am cautat pe forum si am descoperit mai multe discutii pe tema servo pentru suzuki samurai. Mai jos lista de discutii pentru cei interesati. Pe scurt: cfantana: "Servodirectie au doar modelele dupa 2000 dar se poate adapta servodirectie de vitara si pe modelele mai vechi." sau "de Omega A 89-94 sau 95" sau "Servodirectie de BMW" Pe larg: viewtopic.php?f=7&t=3114 viewtopic.php?f=7&t=8287 viewtopic.php?f=7&t=6327 my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate