Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica bunului simt !!!!

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Poropun sa facem o iesire Mare intr-o duminica(in toata tara), sa strangem in urma celor ce lasa pet-uri...si alte cele....... sa le dam un bilet scris cu sloganul ~~NU lasa in urma ta gunoaie, vrem sa avem o tara frumoasa si curata!~~

Cred ca daca mergi cu propunerea asta la orice post tv vor fii interesati de o stire, hai sa aratam lumii ca noi nu facem rau naturii!

Ce ziceti, facem, dezvoltam subiectul, punem si in practica propunerea mea?

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Duminica ecologica!!!!

@babule..........ce ecologie mah l;a cum treci tu cu masina prin rau........... :ha: :ha: :ha: ....ai vazut ce am patit eu......... :P :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Salut ! Ma bag si eu la treaba asta ! Nu stiu daca in toata tara , se poate face pe regiuni ! In Bucuresti o sa dau o zona prin imprejurimi maine sa vad ce a ramas dupa duminica asta calduroasa !!!

Mai propun si Cheia , Prahova ca si locatie de abordat (acolo as putea sa obtin o oarecare sustinere de la autoritati !)

E buna si televiziunea , dar eu zic sa nu ne bazam pe asta , treaba ar trebui facuta din convingere si petru copiii nostri , daca reusim sa aratam si lumii prin intermediul presei , e si mai bine !!! Cred ca avem aici pe forum colegi care au `pile ` in domeniu si ne pot ajuta pentru promovare :h5 !!!

Poate se mareste gasca si sti cum e , UNDE-S MULTI PUTEREA CRESTE !!!

Link spre comentariu

Eu ma bag numai sa spuneti unde si cind.Am spus!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

De ce rizi bre?Cu o floare primavara niciodata,dar la mine in gastra......oups nu sunt ecologist! Dar daca-i din gradina proprie? :grin:

Plm eu as vrea sa fie curatenie la Calugareni...ca-i o mizerie de nedescris.....am intrare al primar....acu ca m-am enervat.......se baga careva? din Bucurestenii care au fost acolo macar o data? acum sa va vad......organizam si panouri cu info si eventual niste locuri de adunat resturi......chit ca le dam foc la sfirsit la toate gunoaiele,tot facem o treaba.......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

deci... incercam ceva duminica viitoare? daca `DA` cine se baga , eu propun incursiuni la Cernica , Calugareni , Magurele si mai supune-ti si voi !

Cum vad eu treaba asta :

Ne apucam frumos si adunam mizeria din jurul padurilor , o facem gramada si o ardem pe un camp ceva ! Stiu ca nu e chiar ecologic sa dam foc la peturi , daca are cineva alta solutie e ok !

Nu stiu daca avem neaparat nevoie de presa , dar daca reuseste careva sa o aduca si mai bine !

Nu m-as arunca sa o denumesc `Duminica ecologica ` , mai repede propun titlul `DUMINICA BUNULUI SIMT`!

Dupa treaba asta poate se face si off road , asta insemnand ca punctul terminus al calatoriei sa fie Calugareni !

Cu respect !

Link spre comentariu

deci... incercam ceva duminica viitoare? daca `DA` cine se baga , eu propun incursiuni la Cernica , Calugareni , Magurele si mai supune-ti si voi !

Cum vad eu treaba asta :

Ne apucam frumos si adunam mizeria din jurul padurilor , o facem gramada si o ardem pe un camp ceva ! Stiu ca nu e chiar ecologic sa dam foc la peturi , daca are cineva alta solutie e ok !

Nu stiu daca avem neaparat nevoie de presa , dar daca reuseste careva sa o aduca si mai bine !

Nu m-as arunca sa o denumesc `Duminica ecologica ` , mai repede propun titlul `DUMINICA BUNULUI SIMT`!

Dupa treaba asta poate se face si off road , asta insemnand ca punctul terminus al calatoriei sa fie Calugareni !

Cu respect !

CORECT!

rog un moderator sa schimbe titlul cu propunerea lui Adionweb (DUMINICA BUNULUI SIMT! )

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Re: Duminica bunului simt !!!!

M-as baga si eu la o astfel de actiune! Sa-l chemam si pe fotograful ala? :grin:

Solutia cu incinerarea e buna!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Duminica viitoare sunt plecat.

Am sa fac si eu acolo unde voi fi acelasi lucru - adunatul peturilor.

Nu cred ca am rabdare sa le ard, le duc eu la o groapa de gunoi, o ghena, ceva.

Fac si poze :-)

Link spre comentariu

Ca inceput eu o sa incerc sa vorbesc cu tot felul de vecini , cunostinte pentru a avea forta de munca !!! O sa o aduc si pe fimea cu mine poate prinde ceva !

Sa inteleg ca am fi 3-4 masini pana acum ?

Sunt de acord cu tine la ce spui, doar ca nu sunt de acord cu duminica viitoare.. dece spun asta , sunt foarte multi care sunt plecati, iar la treaba asta ne trebuie o armata de oameni ...nu doar 3 -4 cati suntem pana acum ....trebuie organizata ca la carte ...adica, in toata tara o data....asa ca dezvoltam mai mult subiectul si logistica, abia atunci ne apucam de treaba, sa vedem cati mai sunt disponibili

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Duminica ce urmeaza este Luana.....la Bozioru si sapt de dupa este concurs .......cam trei W_E de acum incolo ar fi convenabil si pe deasupra este timp de organizat ceva cit de cit logic .....eu asa cred,poate veniti si voi cu idei....

Link spre comentariu

Daca sunt doritori, la Sibiu pot vorbi cu voluntarii Crucii Rosii, mai ales ca ei au o legatura buna cu media - putem face o treaba fain organizata :h5

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Noi la Sovata, anul asta am participat la mai multe asemenea actiuni. Am si postat la unul dintre topicuri de aici. Sa nu asteptati la prea mult entuziasm din partea oamenilor. O nene chiar ne a certat ca am "furat" un cauciuc vechi de camion abandonat in padure care "putea fi folosit ca hranitor pentru porci" . Cei care sunt receptivi la asemenea initiative sunt scolile. Cu ajutorul elevilor am adunat zeci de saci de deseuri. Succes in actiunile voastre! :h5

Link spre comentariu

Bravo Vali!Nu e o idee rea.Cred ca atragerea unor organizatii cu profil ecologic,implicit voluntari din partea lor ar face foarte mult.Atat ca imagine ptr miscarea 4x4 din Romania,cat si atragerea celor care ar aduce bani europeni ptr actiuni de genul asta. :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@arhitect ...Ce rost ar avea sa punem pe bietu' fotograf pe jar ...la ce poze de poster ne-a facut ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bietu' fotograf ar putea da o lectie de ecologie implicandu-se in acest proiect , sa vina si sa arate muritorilor de rand cam cu ce se mananca chestia asta,ecologia.

La treaba asta m-as baga si eu dar abia dupa ce stabiliti data la care se va petrece actiunea pot spune cu exactitate .

Link spre comentariu

Se poate face un parteneriat cu acel club (alpinet parca). :wink: Adica sa lansam actiunea si pe siteul lor. Se pot organiza si concursuri de mutat cuiburi de viespi, zgandarit scorbura ursului, alergat descult prin urzici, fotografie cu troliul infasurat in jurul gatului, pardon braului ... etc. Si poate asa se nasc noi (si sincere) prietenii. Zic si eu.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare