dan03 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 vreau sa cumpar si eu o Niva SH ce intentionez (cel putin acum) este sa merg cu ea la pescuit (deci, drumuri proste, noroi, nisip) si in excursii prin "muntii" Macinului, eventual sa o folosesc iarna daca e zapada mare. din cate am citit ar fi o masina potrivita pentru asta, la un pret mic dar am tot vazut ca e acuzata de lipsa de fiabilitate, si nu imi pot permite sa raman cu copiii "in natura" intrebarea este: daca o pun la punct tehnic ... tot risc sa raman pe dealuri, in conditiile de utilizare destul de "soft" pe care le-am mentionat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fiabilitate Niva Salutare! Daca ai posibilitatea cumpara-ti o Niva noua, isi merita toti banii. Nu-ti recomand una second decit in varianta in care stii de la cine o cumperi si stii cum a fost folosita. Masina este ieftina, robusta si foarte fiabila, dar cu o singura conditie....de fapt ar fi doua, in primul rind sa respecti recomandarile fabricantului referitor la intervalul de schimb al filtrelor si uleiului, iar a doua conditie este sa-ti gasesti un mecanic priceput care sa o intretina. Ar mai fi inca o recomandare foarte importanta. MARE ATENTIE LA PIESELE DE SCHIMB!!!!!. Nu te zgirci si nu cumpara piese ieftine de prin tirguri. Ti-o spune unul patit. Am cumparat piese de la moldoveni de prin Obor la preturi acceptabile dar s-au dovenit adevarate TEPE ORDINARE. Aviz amatorilor, cred ca le reconditioneaza si apoi le revind ca fiind noi. Au patit-o si alti asa ca pazeste-te de asa zisele chilipiruri. Mai pe romaneste, "cit dai nici atit nu face". Si ca sa-ti dau un etalon, piesele pentru batrina Dacie fabricate si comercializate pe la noi la inceputul anilor 90 erau super zdravene fata de ce aduc moldovenii prin talcioc. Daca vrei o Niva buna la un pret mai mult decit acceptabil poti gasi la bulgari in Varna iar daca vei avea nevoie de piese de schimb de calitate, ai sa le gasesti pe www.pieselada.ro cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Fiabilitate Niva multumesc pentru sfaturi avand in vedere ca o voi folosi de 2-3 ori pe luna (si atunci 200-300 Km maxim) ... daca am timp, nu vreau sa investesc intr-o masina noua ma gandeam pe la 2000-2500 E, din cauza asta am si ales Niva sa inteleg ca o Niva SH ieftina si o reconditionare constiincioasa nu e o solutie viabila? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Fiabilitate Niva La banii astia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Fiabilitate Niva Niva second hand este o alegere buna daca ai si un mecanic constiincios care sa ti-o reconditioneze ca la carte. Nu-i mare lucru de facut la ea, e foarte simpla masina insa are citeva chichite pe care un mecanic bun trebuie sa le cunoasca. Eu in Constanta n-am gasit deocamdata mecanicul asta. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Fiabilitate Niva stiu un mecanic, priceput cred eu; dar nu stiu daca a vazut Niva in service ma interesez mai ramane sa ma dau odata cu masinuta, sa vedem daca exista afinitati intre noi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Fiabilitate Niva apropos de mecanici pentru concedii (litoralu) spunetine si noua service-uri bune ca vara trecuta am pierdut doua zile sa caut pe cineva priceput cit de cit si nu am vazut in mangalia nici o niva oprita sa intreb si eu in ce parte sa o iau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Fiabilitate Niva Salutare! ... Daca vrei o Niva buna la un pret mai mult decit acceptabil poti gasi la bulgari in Varna iar daca vei avea nevoie de piese de schimb de calitate, ai sa le gasesti pe http://www.pieselada.ro in cazul acesta trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Fiabilitate Niva Nu trebuie neaparat sa platesti taxa asta, poti sa o inmatriculezi in Bulgaria. Este mult mai ieftin si nu cred ca te-ar deranja asa ceva. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Fiabilitate Niva Niva are caroserie auto-portanta daca masina a fost serios batjocorita totul este deformat (daca a sarit cu masina si a fexploatat-o mul peste ce recomanta fabricantul) ...asa ca oricat ai baga in ea tot uj jaf va fii... Cunosc caz in Bihor cu o Niva nou noutta din reprezentata care la 20000km era gat ... deformate toate piesele inclusiv caroseria si a fost vanduta la un pret exorbitant doar ca a fost pusa la punct inainte de vanzare... in 20.000km 2 chiuloase arse, suspensie schimbata a-z lafel ca directia si transmisia PS: tot ce nu era lovit si ceda in urma sariturilor sau bajocurii era schimbat moca de garantie... Eu recomand o Niva noua! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Fiabilitate Niva Am Niva luata de noua direct din reprezentatna din Oradea! Nu am avut nici o problema (inafara de un cheder rupt care a dus la inundarea computerului de bord dupa o ploaie sanatoasa... :P ) doar consumabile care am pus original cum recomanda constructorul! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Fiabilitate Niva Niva are caroserie auto-portanta daca masina a fost serios batjocorita totul este deformat (daca a sarit cu masina si a fexploatat-o mul peste ce recomanta fabricantul) ...asa ca oricat ai baga in ea tot uj jaf va fii... se poate verifica daca "a patit" asa ceva; daca o pun pe elevator, un mecanic priceput poate sa aprecieze starea "structurii" de rezistenta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Fiabilitate Niva un mecanic cat de cat priceput si pe care, eventual, sa-l si cunosti mai binisor, iti poate spune 99% daca masina a fost deformata sau nu http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Fiabilitate Niva un mecanic cat de cat priceput si pe care, eventual, sa-l si cunosti mai binisor, iti poate spune 99% daca masina a fost deformata sau nu sau poate un tinichigiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate