Tuky Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 In perioada 05-07 iunie 2009, va invitam sa participati la o actiune de strangere a deseurilor in zona Lacul Gilau, Lacul Somesul Rece, Lacul Tarnita, Loc. Marisel. Voi reveni cu detaliile actiunii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Mult succes in actiune! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Tuky vin si eu insa daca este vreun loc liber in vreun acaret ca nu am cu ce ma deplasa. :1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - @SilenceDj te iau eu in trotineta mea ... in bena vei sta !!!!! :banana .. sedere placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - nu conteaza paul unde va sta fundul meu ci mainile daca merg rapid printre gunoaie ....si apropo paul....ne ducem mustele cu noi? :grin: ca pana fac baieti o pauza....facem si noi Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Va repartizez o barca ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Sa incercam sa unim topicurile ??? :h5 viewtopic.php?f=78&t=8576 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Va repartizez o barca ... :h5 sa pun barca in bena si pe Adi in ea ?!?!? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - @tuky Pai sa auzim detaliile.... Asa de "prin culise" am aflat ca vor sa se implice si primariile locale si cateva scoli/licee... E adevarat? @ all Haideti fratilor nu fiti timizi, iesiti la inaintare sa vada fotoecologistii ca mai facem si lucruri bune :grin: PS. Ma "mananca" tare sa viu si io :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Ce bine ca s-a gandit cineva si la zona in care ma dau si eu, ca prea s-a umplut de peturi si deseuri de la iesirile la "iarba verde". Treaba e ca facem loc la altele, ca tot nu se invata. Bravo pt. initiativa. Voi veni si eu, biensure. Ar fi bine sa se vada cine face mizerie si cine curatenie. HAI BAIETI CURAJ! TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Pune-ma si pe mine pe lista. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Prezent si eu cu Nelutu! Am rezolvat prin bunavointa unor oameni si de transportul "pantofarilor" doritori si in scurt timp cred ca rezolvam si cu cateringul... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - @tuky Pai sa auzim detaliile.... Asa de "prin culise" am aflat ca vor sa se implice si primariile locale si cateva scoli/licee... E adevarat? @ all Haideti fratilor nu fiti timizi, iesiti la inaintare sa vada fotoecologistii ca mai facem si lucruri bune :grin: PS. Ma "mananca" tare sa viu si io :grin: Da intr-adevar vor veni elevi din Lc. "Eugen Pora" si din Lc. "Lucian Blaga" NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - O sa fac tot posibilul sa ajung si eu la acest eveniment. Bravo pentru initiativa! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - O sa fac tot posibilul sa ajung si eu la acest eveniment. Bravo pentru initiativa! Multumim Levo! Tuky a fost in primul rand cu ideea dar si eu incerc sa ajut in deaproape! Speram sa ajungi! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Pune-ma si pe mine pe lista. :h5 Ce onoare! Te asteptam cu drag! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PapaTango Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - :bravo vin si eu cu aia mica si rea . si poate vin si niste preteni d'ai mei !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - ma trecetima si pe mine pe lista.ca vin si eu pote cu niste pretinii si daca e nevoie in ce sa le transportam o sa iua si remorca dupa agregat.mai vb ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - :bravo pt. initiativa As dori mai multe detalii. Multumesc Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Si eu vin daca ma poate transporta cineva pana la locatii! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - :bravo pt. initiativa As dori mai multe detalii. Multumesc Cu ce informatii te mai pot ajuta? Orice intrebare te rog scrie Pm sau aici... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Si eu vin daca ma poate transporta cineva pana la locatii! :hi Vor fii masinile de teren care vor participa si inca 1-2 microbuze... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - ma la mine in masina mai sunt 5 locuri,cine vrea sa vina e primit linistit. ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - Mult succes baieti! Imi pare foarte rau dar se pare ca nu voi putea participa... :sr Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gongutza Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) - 5 Iunie - poate reusim sa convingem macar jumate din cei care lasa deseurile in urma, sa isi schimbe prostul obicei. poate vom reusi sa atragem atentia si altor "binevoitori" sa se alature. si eu vin :h5 bravo tuky :1 adauga-ma pe lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate