Alin Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Tocmai am primit vestea ca s-a anulat concertul Depeche Mode la Bucuresti si ca baietii care munceau de zor in parcul Izvor au inceput sa demonteze ceea ce au montat saptamana asta.Sper sa nu fie adevarat , dar mai verificam.Pana la sfarsitul zilei cred ca voi sti sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Dave Gahan ,solistul tupei , este internat la spital. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Tocmai am primit vestea ca s-a anulat concertul Depeche Mode la Bucuresti si ca baietii care munceau de zor in parcul Izvor au inceput sa demonteze ceea ce au montat saptamana asta. Prima veste buna pe ziua de azi !!! :ha: :ha: :ha: :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Nici ACDC, nici Depeche... ce (de) ghinioane. :hi ghinION Iliescu. Cel putin aia cu ACDC a fost ... trista. Chichirezul este ca daca nu concerteaza acu' cand erau programati in Romania, abia la anul cred ca mai vin sa cante. Ca pana atunci au de cantat pe la altii. Uite aici: http://www.depechemode.com/tour.html Cel putin pe site nu aparem caCancelled. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Tocmai am primit vestea ca s-a anulat concertul Depeche Mode la Bucuresti si ca baietii care munceau de zor in parcul Izvor au inceput sa demonteze ceea ce au montat saptamana asta. Prima veste buna pe ziua de azi !!! :ha: :ha: :ha: :h5 Care??? Ca s-a anulat concertul??? Sau ca omul zace pe un pat de spital??? Ca nu-mi dau seama. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Chiar asa de sadic nu sunt :p . Aia ca nu mai vine e buna , restul ..... :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Cine este Depeche mode ??? Din melodiile lor nu se-nteleg decat niste sunete ciudate... Daca nu mai venea Michael Jackson era o stire...dar asa............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE Cine este Depeche mode ??? Din melodiile lor nu se-nteleg decat niste sunete ciudate... Daca nu mai venea Michael Jackson era o stire...dar asa............. Depeche - Erasure - Pet Shop Boys ... Un fel de VW - Skoda - Seat :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE [quote="arhitectDepeche - Erasure - Pet Shop Boys ... Un fel de VW - Skoda - Seat :) Cel mult ! Ah ce distractie mai era cu depesharii :ha: :ha: :ha: :p da acum suntem oameni mari nu ?!? :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE [quote="arhitectDepeche - Erasure - Pet Shop Boys ... Un fel de VW - Skoda - Seat :) Cel mult ! Ah ce distractie mai era cu depesharii :ha: :ha: :ha: :p da acum suntem oameni mari nu ?!? :h5 Era o depeshoteca in pasajul (nu stiu cum) de vis a vis de arhitectura. Ce vremuri. Ce haine, ce bocanci, ce perciuni. :bannana Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE s-a confirmat OFICIAL - Concertul Depeche Mode a fost anulat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE s-a confirmat OFICIAL - Concertul Depeche Mode a fost anulat. Astia de pe site ul lor de ce nu au modificat? http://www.depechemode.com/tour.html :uameni Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE mai vezi odata: Saturday, May 16th, 2009 Bucharest, Romania Parc Izvor Cancelled :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE mai vezi odata: Saturday, May 16th, 2009 Bucharest, Romania Parc Izvor Cancelled :h5 Acum da. :) Asta e. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE luata de pe net stiti de ce ii e rau lau dave gahan?? a ascultat albumul. :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE luata de pe net stiti de ce ii e rau lau dave gahan?? a ascultat albumul. :ha: :ha: :ha: :ha: Ce UAMENI bre, ce Uameni..... :ha: :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: NU MAI VINE DEPECHE MODE dar am auzit ca o sa l puna in alta zi ... appo de bancuri pe chestia asta , ''ce faceau fanii depeche mode in seara de 16 may in parcul izvor , enjoy the silence ! '' :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate