BigDude Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Hodoroaga mea... Un pickup din '93 .. cu gume noi si virgine! :grin: Sunt novice in ale offroad-ului, insa vreau sa-nvat! :roll: THE HARD WAY IF NECESSARY! :hw :grin: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 :W GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 bine ai venit Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 Imi pare bine sa te (re)vad KATO! Multumesc tuturor pentru urarile de bine. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Imi pare bine sa te (re)vad KATO! Multumesc tuturor pentru urarile de bine. si mie imi pare bine ca te revad ! si se ingroasa randurile :gr1 mai pune ceva poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate