Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine v-am gasit !

Geoars

Postări Recomandate

Buna ziua !

Numele meu este George si sunt din Bucuresti. Sunt de profesie economist dar ma ocup cu de toate si incerc cat mai putin sa lucrez la birou. De fapt datorita merseriei am ajuns sa nu mai am timp de prima mea dragoste - muntele. Timp de 12 ani am fost week-end de week-end prin mai toti muntii din tara asta fiind membrul unui club de speologie, dar munca pe scaun si-a spus cuvantul si kilogramele in plus au inceputa sa apara si asa usor usor nu am mai avut timp sa ajung prea des pe munte. Apoi a aparut copilul si lucrurile s-au rarit si mai mult. Am inceput sa ies pe munte din nou dar nu mai era asa usor sa merg zeci de km pe jos si am inceput sa urc cat mai sus cu masina. Problema era ca desi am scos dintr-o Skoda Octavia lucruri de neimaginat si am ajuns in locuri pe care acum cand merg cu noua masina ma fac sa ma gandesc serios la capacitatile mele mintale, nu era de ajuns - eu eram invatat cu varfurile din Fagaras, Parang sau Retezat iar Skoda avea si ea limitele ei. Asa ca acum trei ani, mai precis in ian. 2006 mi-am achizitionat utilajul - Toyota Hilux 2001 2.4TD DoubleCab. De atunci masina a suferit o gramada de modificari si lista de asteptare este inca lunga.

Imi pare bine sa va cunosc si desi am invatat multe lucruri in ultimii ani despre off-road si despre masinile de teren am considerat ca este cazul sa ma si inregistrez pe acest forum si sa impartasesc eventual din cunostintele mele, nu numai sa citesc ore in sir topic-urile scrise aici.

Bine v-am gasit !

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru urarile de bun venit !

Multumesc pentru urari tuturor :)

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Bine v-am gasit !

Georgele tata ,bine ai venit pe forum! Sunt baieti faini pe aci ,majoritatea altruisti si saritori...in rest

hai la munte.P.S. acu am coborat din Capitanu...... :P :cl :bannana

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare