Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BMW X5 -tractat de caruta!

lszabi

Postări Recomandate

Re: BMW X5 -tractat de caruta!

:ha:

N-avea caucioace plus ca soferul :T .....daca avea ceva gume si un sofer care sa nu tureze in halul asta ... Poate il scotea de acolo fara ...ajutor

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu "va radeti" ca se ia :grin: Bunul meu prieten Scotianul (fost pe 4x4mania) a trebuit sa apeleze la inca un cal pe langa cei 100 ai Defenderului (ultrapregatit, cu exceptia unui troliu), ca sa iasa din mocirla pe o ulita de sat covasnean. Avea si el un video pe undeva, desi nu era incantat de ce a patit.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Cu totii credca am apelat odata si odata la un cal in plus... poate 2. Poate chiar 45 de cai de tractor (eu unul apelam saptamanal aproape :ha: ). Daaaaar... parerea mea e ca daca masina e ok din punct de vedere tehnic ca sa fie minimum de echipare ii trebuie un troliu-n bot si 4 gume. Restul sunt accesorii. Revenind la BMW... cati din voi va-ti aventura singuri cu X 5-ul stock in varza aia ? Cred ca nici unul.... Tocmai asta-i amuzant :ha:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Nu mai radeti ca multe masini de pe forum ar fi ramas acolo. In iarna am fost pe platou sa recuperez doua X5-uri, ajunsesera destul de departe prin zapada mare, si eu m-am chinuit cu tot cu blocante si etc. Intr-un final au alunecat din drum in jos intr-un loc viscolit unde nu se mai vedea drumul.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Din ce am observat eu in filmulet e vorba ca nu avea cauciucuri (ceva bun ma refer) ..plus ca si altele s-ar fi blocat acolo, depinde cum s-a scufundat, dar odata scos vad ca a reusit sa iasa singur deci avea nevoie numai de un branci.. Nu mi se pare ceva iesit din comun sa fiu sincer...

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Tocmai asta e ,ca omul era asa de increzator in tehnologia ultramoderna cu care e dotat masina , incat a crezut ca cauciucurile bune nici nu mai conteaza. In rest si eu am apelat de multe ori la lopata cand reductorul si diferentialul blocabil au dat faliment :grin:

Din ce am observat eu in filmulet e vorba ca nu avea cauciucuri (ceva bun ma refer) ..plus ca si altele s-ar fi blocat acolo, depinde cum s-a scufundat, dar odata scos vad ca a reusit sa iasa singur deci avea nevoie numai de un branci.. Nu mi se pare ceva iesit din comun sa fiu sincer...
Link spre comentariu

Tocmai asta e ,ca omul era asa de increzator in tehnologia ultramoderna cu care e dotat masina

Ce nu stia el era ca varianta de X5 pe care o are nu avea X-Drive ci vechiul sistem 4x4 BMW

care repartiza fix puterea fata-spate. Foarte ineficient de altfel, nici o banala proba de role nu o trece...

Link spre comentariu

asta e din ciclul "lopata bate laptopul"

bine spus.....

apropos, ti-ai terminat masina ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

X5-ul are doua probleme:

1) suspensia, care fiind gandita pentru stabilitate e destul de rigida si nu are travel

2) are ghinionul sa ajunga in majoritatea cazurilor pe mina unor prosti, care fie se duc pe plaja si raman pe acolo, fie se duc la noroi/zapada cu cauciucuri de vara.

Link spre comentariu

Vizitator van

:ha: :ha: :ha:

Sunt cazuri multe cand 2 cai fac mai mult decat o herghelie intreaga, fie ea si Germana.

Intrebarea mea este daca dupa cea ramas acolo a mai avut tupeul sa se mai dea jos de pe sosea .

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nu mai radeti ca multe masini de pe forum ar fi ramas acolo. In iarna am fost pe platou sa recuperez doua X5-uri, ajunsesera destul de departe prin zapada mare, si eu m-am chinuit cu tot cu blocante si etc. Intr-un final au alunecat din drum in jos intr-un loc viscolit unde nu se mai vedea drumul.

Salut sambata vin si eu in busteni cu familia si vreau sa-i duc la pestera Ialomicioara.Spunemi te rog cum este drumul din Sinaia si pana la bifurcatia cu drumul care vine dinspre Moroieni(sper ca m-ai inteles) pe care il stiu deoarece l-am facut aproape tot de la Scropoasa pana la pestera si peurma babele pe jos.Am stat la Zanoaga si doamna de acolo mi-a zis ca ea face cam 45 de minute cu o masina normala dar vreau sa stiu sigur de la cineva din zona.Mersi imi poti raspunde in pm sa nu facem aici offtopic.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare