Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze

suzuker

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator nr. 150

Re: poze

ce-o fii oare????? miriapod :ha: :ha: :ha: :ha:

În cazul în care nu e miriapod, cu siguran?? nu i-a? spune "ma?in? cu 10 ro?i" ci "10 ro?i plus o ma?in?".

E bun? ?i de mers la iarb? verde în p?dure cu ea împreun? cu to?i copii din cartier. O suspenzi pe un dâmb ?i cât timp se face gr?t?relul, copii se pot da în balansoar pe ea. Cred ?i eu totu?i c? e vreun miriapod.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: poze

din cate vad pozele sunt facute la cluj.

bun, nota 10+ pentru creativitatea omului. eu personal ma gandeam sa-mi pun un flex in masina pentru chestii de genul asta.

faza asta am mai vazut-o mai demult in cazul unui jaf de dacie. omul a facut aceeasi procedura, si a lasat janta cu dispozititul de blocare in drum (ca logic era mai ieftina o janta decat amenda).

in cazul asta nu se aplica decat varianta: pun flexul pe ea acasa. ca nu te apuci ca om normal sa arunci bunatate de janta pentru o amenda de 100 de lei.

dupa aia se vor descurca avocatii in continuare cu dosarul penal pentru distrugere si alea alea... alea-s oricum detalii... omu o scapat de amenda de 100 de lei, aia e cel mai important. :1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare