cobrra Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: poze ce-o fii oare????? miriapod :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: poze ce-o fii oare????? miriapod :ha: :ha: :ha: :ha: În cazul în care nu e miriapod, cu siguran?? nu i-a? spune "ma?in? cu 10 ro?i" ci "10 ro?i plus o ma?in?". E bun? ?i de mers la iarb? verde în p?dure cu ea împreun? cu to?i copii din cartier. O suspenzi pe un dâmb ?i cât timp se face gr?t?relul, copii se pot da în balansoar pe ea. Cred ?i eu totu?i c? e vreun miriapod. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: poze de-ai nostri ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: poze jurrrr ca la anul merg si eu.... :grin: aaaaaaahhhhhh OKTOBERFEST ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: poze Cui i s-a furat bullbaru.....????? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: poze :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: poze tare cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: poze :happy cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: poze Aoleo Nea Lipovene da rau mai esti :P Eu chiar am dat Play pa ala cu gagicile :uameni Dar apoi m-am consolat ca au mai fost inca 20 care si-au luat teapa :ha: :ha: :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: poze m-am consolat ca au mai fost inca 20 care si-au luat teapa :ha: :ha: :ha: Poate 20/20 vrei sa zici :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: poze Pai n-ai auzit de tortura prin speranta.... Da' las' ca trece.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: poze 'tortura prin speranta'.... :ha: am trait sa o aud si pe asta .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: poze Eu invat , tu inveti , noi invatam..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: poze alien cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: poze primul semn al gripei porcine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: poze Tuning Lada Niva. Foarte tare!!!!! :ha: ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: poze Nu stiu daca s-a mai dat aici, instructiuni despre cum trebuie procedat in cazul in care ra,maneti blocati cu masina nu strica nici-o data :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: poze din cate vad pozele sunt facute la cluj. bun, nota 10+ pentru creativitatea omului. eu personal ma gandeam sa-mi pun un flex in masina pentru chestii de genul asta. faza asta am mai vazut-o mai demult in cazul unui jaf de dacie. omul a facut aceeasi procedura, si a lasat janta cu dispozititul de blocare in drum (ca logic era mai ieftina o janta decat amenda). in cazul asta nu se aplica decat varianta: pun flexul pe ea acasa. ca nu te apuci ca om normal sa arunci bunatate de janta pentru o amenda de 100 de lei. dupa aia se vor descurca avocatii in continuare cu dosarul penal pentru distrugere si alea alea... alea-s oricum detalii... omu o scapat de amenda de 100 de lei, aia e cel mai important. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: poze funny !!! Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: poze http://i.imagehost.org/0166/batman.jpg Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: poze foarte tare... :ha: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: poze :hi PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: poze :hi PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: poze super tare Patrolator unde le gasesti? suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: poze super tare Patrolator unde le gasesti? :hi Pe "net" :ha: :h5 PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate