zolameister Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: poze ca mucii la copii mici....:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: poze Cine conduce masina asta? ...Darth-Vader?:ha: http://www.replix.de/shop/images/products/main/filmrepliken/sw/helme/darth-vader.jpg Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: poze Bai voi sunteti nebuni? Aia nu e opera in photoshop a vreunui artist dezaxat si neinteles? E pe bune? Chiar poate sa existe atata cretinitate adunata intr-un singur om? Va rog, spuneti-mi ca glumiti. De fapt, nici la bancuri nu poate fi pusa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: poze Nu cred ca e tunning. E doar o tumoare !:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Deci e pe bune 100%, am vazut-o cu ochii mei! Sincer sa fiu nu stiu cum sa o iau....poate omul e vreun mistocar...dar atata 'efort' si expunere?:)) asa ca e mai plauzibil sa fie unul mandru de realizarea si viziunea lui in materie de design :)) Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Bai voi sunteti nebuni? Aia nu e opera in photoshop a vreunui artist dezaxat si neinteles? E pe bune? Chiar poate sa existe atata cretinitate adunata intr-un singur om? Va rog, spuneti-mi ca glumiti. De fapt, nici la bancuri nu poate fi pusa. Nu este Photoshop,"minunatia" este reala,am vazut-o de mai multe ori in Bucuresti in sectorul 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 (editat) Re: poze Poate ca-i un "trend" nou si noi sintem aia "habarnistii"...:ha: Editat Iulie 21, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Masinile astea nu-mi inspira decat moda actuala a buzelor superioare injectate cu grasimea de pe cur !!!!:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Pe astia sa ii remorchez eu la o tura de offroad...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Face parte din categoria bannerelor: Este reala aceasta fotografie? Da sau ba...click Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Orice asemanare dintre personajul din pozele de mai jos si masinile tziganesti de mai sus, este pur intamplatoare ! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Face parte din categoria bannerelor: Este reala aceasta fotografie? Da sau ba...click Masina nu stiu; Tipa este reala. Este (sau era) femeia cu cea mai subtire talie din lume. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Nu poti sa compari prima domnisoara a ROMANIEI.......cu o opera de arta:grin::grin::grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Nu poti sa compari prima domnisoara a ROMANIEI.......cu o opera de arta:grin::grin::grin: Cine-i domnisoara? :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: poze Masina nu stiu; Tipa este reala. Este (sau era) femeia cu cea mai subtire talie din lume. Nu e aia din State careia chiar barbatu-su ii face corsetele ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: poze Nu e aia din State careia chiar barbatu-su ii face corsetele ? Ai dreptate, ea e. A si fost o emisiune pe Discovery cu ea 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: poze Hai care vrei pantofi ? :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: poze Si o concurenta pentru audi ala... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: poze Asta ultima pare a fi mai mult o farsa de studenti cu multa fantezie :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: poze nota 10 caphonne, ai gasit pantoful adecvat A8-ului, hahahahah:br Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Re: poze Poza facuta , in Baia Mare, pe Str G. Cosbuc Numar cu dedicatie......:grin: Editat Iulie 24, 2010 de madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: poze Oare ce pregătire profesională de viitor primesc copiii în unele grădiniţe? ... http://www.smardoi.net/wp-content/uploads/2010/04/lolzo5im4.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: poze Sper să nu se simtă jigniţi cei cu Jeep. http://www.zmile.ro/wp-content/uploads/2010/05/0003.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: poze De la lume adunate... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: poze Partea a doua... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate