Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze

suzuker

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: poze

Poza facuta , in Baia Mare, pe Str G. Cosbuc

Numar cu dedicatie......:grin:

In Top Gear la un moment dat Clarkson testeaza un BMW bestial care avea aceleasi trei litere in coada numarului. E drept ca aici e prea mare coincidenta.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Am observat la proprietarii de SUV ca pana nu suspenda complet masina nu se dau jos din ea sa vada care-i treaba! Le ia ceva timp sa realizeze ca s-au blocat cu 4x4, timp in care situatia trece de la "bad to worse"!

Puch 280GE
Link spre comentariu

Nu e vina lor in totalitate pt ca LI SE PERMITE......In tarile cu apa calda aluia probabil ca i se si ridica masina de acolo instant si isi lua si o amenda de-l lasa handicapat la buzunar......

Nu cred ca i se ridica masina si nici amenda nu cred ca primea pentru ca se afla intr-o parcare "privata" , dar cei ce populeaza "tarile cu apa calda" isi respecta concetatenii si au si foarte mult bun simt.La noi ambele calitati sau virtuti enumerate mai sus au disparut cu desavarsire

Link spre comentariu

Atunci cu atat mai mult,parcarea fiind privata, patronul are mai mare grija sa nu-si supere/piarda clientii......

In orice caz, privata sau publica, acolo n-ar fi parcat decat persoanele cu nevoi speciale.......

Si nu, nu cred ca tine de respect,(au si ei cretinii si mitocanii lor kklau....) cat de constinta faptului ca daca gresesc ei stiu f clar ca ii arde la buzunar......

Democratia nu s-a construit nici la ei cu interpretarea, comentarea, eludarea, ignorarea, neaplicarea legilor........

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare