Klez Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: poze Unde-i V_Stef sa vada odiosenia odioseniilor ? Asta mi-a intrecut bullbarul meu la capitolul imaginatie bogata :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: poze mie imi place roll-cage-ul :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: poze Troliul ala de pe Duster pare mai degraba de ATV decat de auto Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: poze ......Si snorkel !!! Astia de la Renault te pomenesti ca debuteaza in segmentul de off-roadere veritabile cu acest Duster !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: poze mie imi pare rau ca nu s-au pastrat caracteristicele adevaratului offroader de la Dacia care este (cu 20cm de sarma si un patent) indestructibila i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: poze [ATTACH]90419[/ATTACH] Duster :hw adevarul ca ala e rollcage se vede de departe ca e solid si de incredere sper ca primul care il testeaza va fi proiectantul... cu o alunecare laterala pe o rapa de macar 25 m, sa apuce sa il testeze de 2-3 ori pana jos, sa vada ce cacat a conceput sau o fi ceva otel destept, din care se fac navetele spatiale.... :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: poze aveti grije pe cine claxonati in trafic.... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: poze Numar de numar... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: poze Scurt si la obiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: poze foarte tare. cred ca ar fi mai utile pe soselele romaniei panouri destea:ha: AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: poze http://englishrussia.com/index.php/2010/09/24/baikal-ring-road/#more-18365 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: poze Ce ziceti ?... o sa cada ??? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: poze Ce ziceti ?... o sa cada ??? Da. Fiindca-i incuiata (bicicleta):grin:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: poze si-a revenit dolaru' ... iesim din recesiune ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: poze Numar de numar... Nu uita de nr meu....... :banana 31 AOC - dat fiind că e aro 10 mă depăşeşte toată lumea deci mă vede în oglinda retrovizoare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: poze Super tare!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COSTELINO Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: poze terorizat rau benjamin asta:grin: "UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET" HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: poze Munca la Romani. http://failblog.files.wordpress.com/2009/02/fail-owned-paving-fail.jpg “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: poze http://www.4tuning.ro/poze/Fete-27/fete-si-masini-6990-poza-231909.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: poze Eu de asa un job nu am auzit in viata mea. Oi fi eu mai incuiat. Da ce dreq ii poti face la vaca? S-o gadili? http://img685.imageshack.us/img685/4935/77129306.th.png Uploaded with ImageShack.us don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: poze Eu de asa un job nu am auzit in viata mea. Oi fi eu mai incuiat. Da ce dreq ii poti face la vaca? S-o gadili? Vreun bou cred ca ar sti Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: poze Vreun bou cred ca ar sti E clar ca dupa afirmatia asta nu o sa mai raspunda nimeni la intrebare... :ha: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: poze Sa mai spargem un pic gheata! http://img218.imageshack.us/img218/9282/misstuningcalendar20110.jpg Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: poze Sa fie asta oare masina lui abort... :grin:, pardon worldscape? :top:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: poze Sa fie asta oare masina lui abort... :grin:, pardon worldscape? :top:ha: AAAAAAA,da, acum vad, e si o masina in poza :tk :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate