plummer Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: poze Iubim natura ... :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: poze Iubim natura ... :grin: Am stat mai mult de 30 de secunde... degeaba, n-am vazut niciun copac... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: poze Copaci n-am vazut nici eu , asa ca se pare ca nu-s . A mai observat si altcineva niste iarba care e in cadru si strica incadrarea ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: poze Slabut.....dintr-un anume unghi, se poate vedea si o veverita.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: poze Alea le-am vazut din prima , toate trei . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: poze 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: poze [ATTACH=CONFIG]134829[/ATTACH] Nu stiu de ce, dar am impresia ca ceva nu e în ordine cu poza asta:ha: ... sa fie culoarea masinii? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: poze Nu stiu de ce, dar am impresia ca ceva nu e în ordine cu poza asta:ha: ... sa fie culoarea masinii? Depinde din ce unghi privesti......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: poze Nu stiu de ce, dar am impresia ca ceva nu e în ordine cu poza asta:ha: ... sa fie culoarea masinii? Gata, stiu: nu e inmatriculata! :banana:banana:banana :ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Numarati punctele negre...:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Copaci n-am vazut nici eu , asa ca se pare ca nu-s . A mai observat si altcineva niste iarba care e in cadru si strica incadrarea ?... Slabut.....dintr-un anume unghi, se poate vedea si o veverita.....:ha: Alea le-am vazut din prima , toate trei . stiam eu ca trebuie sa fac poze din mai multe unghiuri :uameni... ptr cei cu ochiul mai "neatrenat" e mai greu de vazut veveritza din iarba... ia de va clatiti p..... upilele :ha: : apropo...oare astea sunt pozitii de Yoga sau Tai-Chi ? :old "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Da, domne`, asa ceva mi-a recomandat mie doctoru` dupa 40 ani ! :ha: Cica face bine la colesterol, e buna in loc de aspirina, previne Alzheimer......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Da, domne`, asa ceva mi-a recomandat mie doctoru` dupa 40 ani ! :ha: previne Alzheimer......:ha: Eu cred ca agraveaza Alzheimer, mai exact la portofel ... Si sincer la poza nr 6 vad cum se ridica o veverita din iarba :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Eu cred ca agraveaza Alzheimer, mai exact la portofel ... Si sincer la poza nr 6 vad cum se ridica o veverita din iarba :ha: :h5 Tare! Bine ca ai adus aminte de iarba. Initial nu realizasem ca e in natura, pe iarba. Mi-a luat ceva timp sa pot observa si alte detalii... Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: poze Dedicarea voastra in protejarea naturii este spectaculoasa, domnilor! Ar trebui sa formati o asociatie! Asociatia de combatere a Alzheimerului tavalind veverite in iarba scurt tunsa. ACAT(v)IST. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) Re: poze :Hr Editat Martie 28, 2012 de columbianu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: poze To KIA or NOKIA ?!? This is the question... "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: poze To KIA or NOKIA ?!? This is the question... [ATTACH=CONFIG]136086[/ATTACH] :ha::ha::ha::ha: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: poze Iata, au inceput mioarele sa mearga la munte.... PS: stiam eu ca imi trebuie pick-up... "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: poze Alooo, care-i cainele care a lasat mioara asta sa se departeze de turma? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: poze Ma tot macina de cand am gasit poza... Si uite ca au trecut cateva ore si gandul tot acolo imi zboara... Cum naiba stiau de asta colegii cu pick-up-uri si noi nu??:uameni "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: poze Primaria Constanta trimite ajutoarele de caldura cu masini inmatriculate pe Bg !!! :br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamyaah Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: poze .... Da-i blanaaaaaa, ca trece! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: poze Bun acaretu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: poze Inteleg ca Wrangler-ul are ceva hibe... poate stiti voi care sunt...:wink: "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate