cos Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: poze Aia e masina electrica . Pentru asta-s sabotii aia electroizolanti ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: poze Care Wrangler domle? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Re: poze Aia e masina electrica . Pentru asta-s sabotii aia electroizolanti ... Negativ! Saboti de aia port si eu cînd umblu sub capota la Nissan. Nu din cauza curentului, ci a rotilor mai mari. ... ca sa ajung mai bine peste tot.:ha: Da` ce mai "mecanica" si-a gasit Wrangler-istul...; nu-i frumoasa, da-i batrîna...si salopeta aia, ...parca-i de la Second Hand, dupa carnaval. Exista pericolul sa-si prinda urechile... . :ha: Editat Aprilie 11, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: poze Nu mai fi asa circotas , ce vrei ...sa fie toate numa' chelnerite ?Te-ai gasit sa te mai legi si de urechile mecanicului , salopeta si alte alea . Poate salopeta aia corespunzatoare era la spalat.... Unde naiba gasisi saboti d'aia la marimea pashpa ? Am cautat si eu si n-am gasit , in continuare ma folosesc de doi paleti suprapusi .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: poze ALL-IN.... Doamne ajuta sa imi iau si eu "Mertan" ca sefu' Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: poze Ghiciti care din cei doi e "under-cover" ?!? :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: poze Acum sa va vad ! Stanga sau dreapta? slp Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: poze Acum sa va vad ! Stanga sau dreapta? slp Reciprocitatea e perfecta, deci sa fie la ele acolo.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: poze E din Romania, unde tarfele sunt promovate puternic. Ce e si mai grav este ca multe tinere o percep drept model de urmat. Ce uameni..ce tara.. ce taranca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 (editat) Re: poze ...top-ata doar de masina mea (egal cu care ma duc) :ypu [ATTACH=CONFIG]140714[/ATTACH] :h5 ...si ca sa fie clar; eu NU sînt posesor de Subaru... .:ha: Editat Mai 17, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: poze Pozele cu spalatoresele de masini le-am mutat pe topicul dedicat lor......:ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37338-cum-se-spala-o-masina-de-teren-f-bine-!!!&p=800087#post800087 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: poze Deci s-a stabilit ....:pr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: poze Nevoia il invata pe om... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: poze contrast “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: poze Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri. Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: - Fii ba atent!!! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: - De ce? Dai inapoi? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 (editat) Re: poze Taxi în Istambul; masina are 4 ani, iar taximetristul e încîntat de ea. Ia D-acia neamuleeeee!!! :grin: Editat Iunie 10, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: poze sper ca nu a mai fost... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: poze Gasiti "blonda" in poza de mai jos......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: poze a-ti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: poze Aseara in Vama.[ATTACH=CONFIG]143352[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]143352[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: poze a-ti... Daca tot ai deconspirat "blonda" din poza, sa punem si explicatia, poate citeste si "blonda" si ii trece...... :ha: http://dan-blog.ro/cum-este-corect-a-ti-sau-ati.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: poze Pussy vs Spartan... un citat din PARAZITII... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: poze Nici sinuciderile nu mai sunt ce au fost... Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: poze O modificare mai ....Romaneasca ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate