pantzerrow Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 (editat) Re: poze O alta modificare....Romaneasca ! Editat Iunie 28, 2012 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: poze O modificare mai ....Romaneasca ! Asta-i un adevarat "trend": Mai multe: http://www.kfz-nachbar.de/k001u001s001.htm Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: poze oare merg omologate in romanica,ma intereseaza sa imi fac una pt ca chiar am nevoie. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 (editat) Re: poze oare merg omologate in romanica,ma intereseaza sa imi fac una pt ca chiar am nevoie. În mod normal, orice e facut "ca lumea", poate fi si omologat. Daca asta e valabil si în Ro. ... :cn Cum ar arata oare un Patrol cu o remorca facuta dintr-un alt Patrol? Probabil asa: Editat Iunie 29, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: poze Nissan Patrol. Cea mai buna masina de teren din lume. Bun..., asta se stie. Ce face însa "Mutantu`" (Bizonu`):uameni, ca sa SI "arate" acest adevar: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: poze OMG ! :wtf1: Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: poze Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: poze Asta e doar o evolutie , nimic altceva . Nu toata lumea s-a nascut geniu sa le faca perfecte pe toate de la prima impuscatura . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: poze Cred ca sectiunea bancuri era cea mai potrivita pentru asa ceva.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: poze masina de expeditie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 (editat) Re: poze masina de expeditie.. Asta nu-i Patrol? Daca da, oglinda aia de pe portiera e o blasfemie, iar cel care a montat-o , va ajunge in Iad.:fr2 :ha: ...în rest, am numarat (doar ce se vede) 15 canistre, 21 de proiectoare suplimentare, 2 roti de rezerva (din care una, cea de pe capota, nu se potriveste pe masina), 2 sirene, 2 scripeti, 2 motorete, 1 barca, 1 megafon si 3 chipuri a le lui Frankenstein. ...adica strictul necesar :ha::ha: Editat Iulie 22, 2012 de Astral va ajunge Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: poze Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: poze BMW maica ...BMW Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: poze Pasiunea nu are limite :banana Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: poze Cred ca sectiunea bancuri era cea mai potrivita pentru asa ceva.... Gresit. Trabantul din imagine este echipare standard al granicerilor Est-Germani si in ziua de azi unul ca acesta costa o avere 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: poze Pinzgauer... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: poze In serile romantice, cu atmosfera intima si muzica-n surdina, se recomanda un vin negru si rafinat ... ... pe care il puteti savura la unul din restaurantele de mai jos :grin::grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: poze Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: poze :uameni Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: poze Asta nu-i Patrol? Daca da, oglinda aia de pe portiera e o blasfemie, iar cel care a montat-o , va ajunge in Iad.:fr2 :ha: ...în rest, am numarat (doar ce se vede) 15 canistre, 21 de proiectoare suplimentare, 2 roti de rezerva (din care una, cea de pe capota, nu se potriveste pe masina), 2 sirene, 2 scripeti, 2 motorete, 1 barca, 1 megafon si 3 chipuri a le lui Frankenstein. ...adica strictul necesar :ha::ha: off-topic Este ISUZU Trooper. on-topic Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: poze Targul de obiecte bisericesti.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: poze Grădinăritul ca pasiune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 ABS ? Sau poate ca nu... Buna seara ! Diferentele intre modele identice, dar cu dotari diferite, sunt vizibile si in alte situatii. Pe nisip, de exemplu: Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: poze Cea mai ieftina schimbare de sex Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 (editat) Re: poze the best :hw Editat August 11, 2012 de ADI vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate