Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze

suzuker

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: poze

Cred ca ai gresit cumva link-ul: acolo se vorbeste despre Toyo care se va fabrica la Vladivostok incepand din februarie 2013 :wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-as dori. Cred ca as rupe gura targului cu asa ceva:ha::ha:

Dar daca stai sa analizezi putin poza cred ca e chiar destul de usor sa faci asa ceva si tu acasa.

Editat de Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Da,ai dreptate,nu mi se pare o lucrare foarte complicata. Imi si imaginez urmatoarea situatie - ea: "Da la ce draga,atatea canistre,vrei sa-i alimentezi pe toti?" El: "pai...aaa...cam da!" :ha:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

E buna ca sa ascund tutunul si alcoolul cand intru in Anglia,ma refer la vama :ha:

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

@pitonul:

Ala e craporc cumva ? Sau porcaras ? Oricum, ma asteptam sa apara la un moment dat, dupa cum merg lucrurile...

Dragos

Dragos,

N-as (atotputernic, e corect?) putea spune ca stau rau cu limbile straine, dar aici intervine o ciudatenie : este pescuit undeva in Franta, iar denumirea este in latina !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Cineva se pricepe bine la Photoshop :ha1

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Anunt dintr-un ziar online local

Cat de prost trebuie sa fi ca sa pui un asemenea anunt? E greu sa te uiti in acte si sa completezi corect?

Astia au drept de vot exact ca si mine... :(

http://www.club4x4.ro/craisler.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare