Heavy D. Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 (editat) Re: poze Buna ziua ! In plus, Craislerul ala voiajer disel are motorul ala deosebit de performant, VM 2.5TD pus de-a stramba sub capota, deci e extraordinara masina. Iar ca sa te uiti in acte si sa pricepi ce scrie acolo, trebuie sa stie sa citeste... Dragos Editat Martie 7, 2013 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: poze Astia au drept de vot exact ca si mine... :( http://www.club4x4.ro/craisler.jpg Na` si ...? La vot trebuie doar sa puna o cruce. :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: poze Tare prost mai e,se scrie dizel nu disel:ha: Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: poze Anunt dintr-un ziar online local Cat de prost trebuie sa fi ca sa pui un asemenea anunt? E greu sa te uiti in acte si sa completezi corect? Astia au drept de vot exact ca si mine... :( http://www.club4x4.ro/craisler.jpg stii ce e mai trist? el nu e sictirit de politicieni si MERGE LA VOT!!! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: poze stii ce e mai trist? el nu e sictirit de politicieni si MERGE LA VOT!!! Anuntul este corect. Ca nu e diesel si e disel si nu are poze, urmariti pe youtube clipul cu menopauza si veti vedea cine sunt alegatorii. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: poze Sper sa nu fiu acuzat de rasism sau mai stiu eu ce. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: poze Corect, din punctul meu de vedere. Nu am nimic cu nici o minoritate (ma rog, mai putin cu aia cu nume de esenta) atat timp cat isi vede de treaba si nu uita ca daca esti in vizita la cineva nu trebuie sa faci :pt mare. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: poze Discursul lui Putin e o facatura, originalul apartine Australiei http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=primul%20ministru%20australian&source=web&cd=5&cad=rja&sqi=2&ved=0CEcQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.cotidianul.ro%2Fnota-10-pentru-demnitate-prim-ministrului-australian-kevin-rudd-148248%2F&ei=vNNIUZaeG8nNsgbukIGQDw&usg=AFQjCNEExST3VjlnAhxHSKAULJBO0BvQcQ Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: poze Facatura sau plagiat, mai putin importa asta, esential este faptul ca exprima aceeasi idee.....! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: poze Misto e ca australienii sunt niste imigranti cu totii. Toti cei care nu sunt aborigeni. Dupa propriile reguli premierul in cauza ar fi trebuit sa vorbeasca o alta limba, nu engleza. Nici Rusia nu e deloc o tara omogena etnic sau macar rasial, minoritatile lor nu au venit de niciunde ci Rusia s-a dus peste ei, iar regulile enuntate in articol cu siguranta nu se aplica rusilor din Republica Moldova, acolo totul se aplica exact pe dos. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: poze Spuneti-mi si mie o tara care accepta asa ceva. http://jurnalul.ro/stiri/observator/o-eleva-din-covasna-a-fost-amenin-ata-cu-moartea-de-colegi-i-mustrata-de-profesori-pentru-ca-a-purtat-o-benti-a-cu-tricolorul-639601.html Am ajuns sa nu mai purtam nimic cu tricolorul romanesc ca sfidam si instigam comunitatea ungureasca. Aici comenteaza Banciu stirea aceasta extraordinar de bine de la minutul 20.00 . Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: poze ...de lucru se gaseste ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 (editat) Re: poze Misto e ca australienii sunt niste imigranti cu totii. Toti cei care nu sunt aborigeni. Dupa propriile reguli premierul in cauza ar fi trebuit sa vorbeasca o alta limba, nu engleza. Nici Rusia nu e deloc o tara omogena etnic sau macar rasial, minoritatile lor nu au venit de niciunde ci Rusia s-a dus peste ei, iar regulile enuntate in articol cu siguranta nu se aplica rusilor din Republica Moldova, acolo totul se aplica exact pe dos. Putin inexact. Aborigenii nu sînt australieni asa cum nici indienii (aia care se luptau cu "cowboy-ii") nu sînt americani. Acei "imigranti" au "fondat" Australia ca stat (cu sau fara voia aborigenilor) si daca ei au facut regulile, tot ei vor sa fie si respectate. Mie mi se pare corect si mi-as dori ca o astfel de atitudine (ca a premierului australian) sa o aibe toate statele lumii. Îmi vine sa :bleah cînd vad ce ne permit nemtii noua, astia "viniturilor" sau românii tiganilor. Editat Martie 23, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: poze Spuneti-mi si mie o tara care accepta asa ceva. http://jurnalul.ro/stiri/observator/o-eleva-din-covasna-a-fost-amenin-ata-cu-moartea-de-colegi-i-mustrata-de-profesori-pentru-ca-a-purtat-o-benti-a-cu-tricolorul-639601.html Am ajuns sa nu mai purtam nimic cu tricolorul romanesc ca sfidam si instigam comunitatea ungureasca. Aici comenteaza Banciu stirea aceasta extraordinar de bine de la minutul 20.00 . În toate tarile sînt asemenea probleme. Tipa si-a facut-o cu mîna ei. Auzi tu, în Covasna cu tricolorul românesc...:ha:. E ca si cum un alb s-ar mira ca a fost omorît "doar" pt. ca a calcat în Bronx. :ha: 1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: poze Dam in istorie/politica pe un topic de poze. Probabil nu ar strica un split, daca o tinem tot asa. Gaura in unele unele rationamente de mai sus sta exact in punctul de start. In tara asta nu prea exista "vinituri". Procentul familiilor care nu au macar 200 de ani de traditie nascuti-crescuti-muriti pe aici e nesemnificativ. Ungurii sunt asezati de peste un mileniu, cam in acelasi timp cu perioada de aur a taratelor bulgaresti(tot nomazi) care au dominat tot sudul Dunarii de la Marea Neagra pana catre Adriatica. Sasii s-au asezat prin 1100-1200 si nu prea le-a dictat nimeni pentru cateva secole. Apoi au plecat. Hulitii tigani au migrat incoace putin inainte de 1400, doar ca au ramas nomazi sau au fost tinuti in robie pana la Cuza. Mai putini la numar acum, tatarii au ajuns pe aici prin prima jumatate a secolului XIII si au avut multe de zis in zona pentru vreo doua secole jumate. Grecii sunt mai vechi decat urmasii romanilor, au cladit primele asezari urbane in Dobrogea cu mai mult de 2 milenii in urma, apoi au colorat comertul, dar uneori si politica pana pe la 1850. Cei mai recenti sunt svabii banateni, meseriasii poloni si cehi adusi in zonele miniere sau industriale din sud-vestul Ardelului, dar si ei au catre 3 secole de atunci. Daca dupa secole de vecinatate ne uitam crucis unii la altii, suntem dusi cu capul! Am ramas tributari ai "divide et impera" si ne dusmanim nu numai etnii cu etnii dar si intre grupurile aceleiasi etnii. Cand ne-om destepta? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 (editat) Re: poze O fi blonda ? A uitat de antifurt, dar si-a tras ciorapi anti-vipera ! [ATTACH=CONFIG]172668[/ATTACH] Editat Martie 30, 2013 de Astral Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: poze Si s-a rezolvat si problema cu apa calda a lui Dom'Astral ! Editat Martie 30, 2013 de Astral Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: poze Si s-a rezolvat si problema cu apa calda a lui Dom'Astral ! [ATTACH=CONFIG]173545[/ATTACH] Nope....nu e rezolvarea dorita pentru ca nu e....portabila !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: poze Na am ajuns si pe Ironman-Australia http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459258477477870&set=pb.120670261336695.-2207520000.1365185370&type=3&theater Mersi Marius Turagmes pentru poza Mersi Alec pentru intermediere 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: poze Nope....nu e rezolvarea dorita pentru ca nu e....portabila !!! :ha: Da' ce, dom' astral, e greu sa cari o lumanare?:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: poze Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: poze Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate