pantzerrow Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: poze Brad de criza... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: poze Brad de criza... Fain, am pus-o la arhiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: poze Examen de inteligenta ! :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: poze Examen de inteligenta ! :grin: Am vazut chestia asta si in Pitesti. Bine inteles ca ala era un samsar cu o masina adusa din Germania, un Audi. Interior impecabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: poze Si cu asta am zis tot ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: poze Ehe... tehnologia a 'evoluat', la fel si speranta de viata deci tot inainte. Daca te poti salva singur sau ai semnal la telefon sa suni 'un prieten' poate scapi. 112 este pentru...'restul lumii'. Adica aia creduli. Eu am avut nevoie si de salvare si de boschetari (scuze, acu' le zice militie, sau pulitie, nu imi mai amintesc prea bine) in anumite cazuri si am ajuns la concluzia ca imi consum acumulatorul degeaba. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: poze Si cu asta am zis tot ! ..........avanad coordonatele !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: poze Urmeaza zile friguroase ! Ger, zapada, vreme capricioasa. Cine are are posibilitatea, ar face bine sa salveze un suflet si sa il aduca in casa la caldura... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: poze Sa incordat traian pulan ... https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1384389_168412233367564_219859293_n.jpg I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: poze Asta e mai veche, dar merge cu aia de sus.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: poze Suspensie rigida Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: poze Olimpiada de iarna ... Mai multe aici ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: poze http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: poze Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: poze Pret de criza... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: poze http://englishrussia.com/2014/02/27/russia-is-just-like-this/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: poze Dorel loveste din nou... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: poze din categoria '' iarna pe ulita'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: poze specimene gasite pe mercador :ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: poze Apel umanitar: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: poze Apel umanitar: [ATTACH=CONFIG]206999[/ATTACH] Din Moldova se poate? :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: poze Se poate pe toate ca loc este! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: poze Mancare de post. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: poze Au si ei desteptii lor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate