shark Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: poze M-am uitat putin pana sa-mi dau seama ce e in neregula! :ha: Poate unul din piloni e "removable"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: poze http://www.tocmai.ro/dacia-off-road-2013-14927086.html 1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: poze http://www.tocmai.ro/dacia-off-road-2013-14927086.html ARE 6 HALOGEN MOTORI MERGE FRUMOS:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: poze Nu am nimic cu Land-Rover. Am gasit-o pur si simplu si o dau mai departe. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: poze No comment: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: poze Nu am nimic cu Land-Rover. Am gasit-o pur si simplu si o dau mai departe. [ATTACH=CONFIG]208976[/ATTACH] Nici eu n-am nimic cu Toyota:wink: (cu Nissan-ul n-am gasit:grin:) :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: poze No comment: [ATTACH=CONFIG]209078[/ATTACH] :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: cred ca le-a luat vreo luna sa gaseasca un sinonim pentru shit..... :ha::ha::ha::ha: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: poze Ploiesti-Romania. Ieri 28.03.2014 la intrarea intr-un bloc... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze Cred ca nu mai e mult si o sa vedem reclame la TV in acest sens. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze Cred ca nu mai e mult si o sa vedem reclame la TV in acest sens. Si cu tariful afisat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze Nici eu n-am nimic cu Toyota:wink: (cu Nissan-ul n-am gasit:grin:) :h5 Dar eu...: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze [ATTACH=CONFIG]209475[/ATTACH] Asta da noroiala frate:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: poze Ploiesti-Romania. Ieri 28.03.2014 la intrarea intr-un bloc... Hmmm.....cred ca o sa te banez pe forumul nostru pentru anti-reclama facuta unor astfel de "obiceiuri crestinesti" si asa cum stim cu totii ca pana la urma si anti-reclama este tot o reclama, inseamna ca de fapt tu le promovezi afacerea infractorilor astora in sutane ! :ha::ha: 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: poze Cum recunosti un melc tigan? 2 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: poze De Paste! :banana AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: poze S-a deschis noul circuit de Off-Road Urban! Doritorii sunt asteptati pe Bulevardul Unirii din Bucuresti :al Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: poze S-a deschis noul circuit de Off-Road Urban! Doritorii sunt asteptati pe Bulevardul Unirii din Bucuresti :al [ATTACH=CONFIG]211456[/ATTACH] Pentru o proba de liniute 400 m la Standard s-ar preta , si cred ca daca nu rupe roata Piede are sanse relativ mari sa castige:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Re: poze Fiul ratacitor:ha:.......... Editat Aprilie 18, 2014 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: poze Cum se transporta un lcd in masina.... 1 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: poze 1 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: poze Profesionistul adevarat intotdeauna va pune accent pe izolatia termica a gardului...mai ales daca acesta da spre cimitir. :pr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: poze Profesionistul adevarat intotdeauna va pune accent pe izolatia termica a gardului...mai ales daca acesta da spre cimitir. :pr E asa ceva n-am mai vazut,polistiren pe gard,mai are s-a imbrace si cavourile ..... If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Re: poze ase o fi?... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate